תרפיה באומנות כמקצוע נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה באומנות כמקצוע נוסף
    שירה
    15/04/2012

שלום, אני רוצה ללמוד תרפיה באומנות ובמקביל להמשיך במקצוע הנוכחי שלי- יש לי מספר שאלות בנוגע לזה. 1.האם יש מוסדות לימוד בהם ניתן לחלק את הלימודים ליותר שנים? 2. מה מספר השעות השבועיות שנדרשות לסטאז'? 3. הבנתי שבד"כ המשרות בתרפיה באומנות הן חצי /רבע משרה. האם ניתן למצוא משרה מינימלית של יום בשבוע או רק בערבים ?

בנוסף, הייתי רוצה לדעת אם יש סמכויות למטפל באומנות לאבחן וכו'. כמו שיש סמכויות מסויימות לפסיכולוג ולעו"ס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשירה

תום
    16/04/2012

שלום שירה, אני יודעת שהלימודים בשלוחת לסלי הם כרגע 3 שנים כאשר השנה השלישית היא שנת התמחות. היות והלימודים עברו להיות 3 שנים (ולא שנתיים כמו שהיה עד כה) הם פחות אינטנסיביים. אני יודעת שבשנים האחרונות המון מקומות מעסיקים מטפלים באמנות כמו בתי ספר, במכון להתפתחות הילד, בתי כלא וכדומה. אני ממליצה לך לברר יותר פרטים בשיחות טלפון עם המקומות שבהם לומדים טיפול באמנות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

ת
    22/04/2012

עוד לא היה פרסום של תוכנית לימודים לשנה הבאה של לסלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרפיה באומנות כמקצוע נוסף - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    23/04/2012

שירה שלום.
    1. יש הבדל במספר השנים בכל מוסד ומוסד, למשל בדוד ילין הלימודים הם שנתיים אינטנסיביות ובשנה השלישית יש סטאז'.
    2. בדרך כלל בין 10 -15 שעות + הדרכה.
    3. יש גם משרות מלאות במשרד החינוך . אפשר לעבוד גם יום בשבוע.
    4. מטפלים באמנות אינם מוסמכים לערוך אבחונים פורמליים בדומה לפסיכולוגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו