השלמת שעות במכינה לאמנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת שעות במכינה לאמנות
    מרב בן-אלון
    28/06/2012

שלום, שמי מרב שין בן-אלון אני אמנית ואוצרת ומרצה ותיקה בתחום האמנות. עד לפני שנה קיימתי בסטודיו שלי בתל-אביב מכינות להשלמת שעות אמנות שהיו מאד מוצלחות והוכרו על ידי כל המוסדות. מאז ענין החוק קיבלתי תגובה שחלק מהמוסדות לא מכירים בלימודים המתקיימים בסטודיו פרטי גם אם מדובר באדם מקצועי ומוכר מאד בתחום.
    השאלה שלי האם באמת מדובר בהוראה רשמית של המל"ג שלפיה אכן אישורים אלו אינם מוכרים או שזו בגדר המלצה והמוסדות מנצלים את המצב על מנת לרשום מועמדים למכינות שהמתקיימות אצלם ומציגים את זה כתנאי קבלה?
    אשמח מאד לתשובתכם
    תודה
    מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמת שעות במכינה לאמנות

הוספת תגובה

• השלמת שעות באמנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    28/06/2012

בהוראות המל״ג כפי שפורסמו לגבי תואר שני , כתוב ששעות לימוד האמנות צריכות להיות ממוסד המוכר על ידי המל״ג ו/או משרד החינוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מרב

מרוה
    24/07/2012

שמעתי רבות עליך ועל הקורסים שהעברת מאנשים שלמדו אצלך- דברים טובים מאוד וצר לי לשמוע שאת נתקלת בקשיים עכשיו בגלל השינויים המנהלתיים.
    אני אישית בתור מי שנשאר לה עוד כמה שעות להשלים ביררתי במנשר ואפשר להשלים דרכם שעות בקורסי ערב.
    אולי תיהיה לך אפשרות להעביר את הקורס שלך דרך מנשר, מכון אבני, מוזיאון נחום גוטמן, או מוסד דומה כלימודי ערב?
    אולי זה לא פרקטי בכלל אבל רציתי להציע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו