תואר שני בפסיכודרמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תואר שני בפסיכודרמה
    בן
    05/09/2012

שלום, יש לי מס' שאלות:
    ראשית, אציין שאני לאחר תואר ראשון בפסיכולוגיה, מעוניין להמשיך לתואר שני בפסיכודרמה. כיצד התחום נתפס בשוק העבודה?
    שנית, האם ניתן להמשיך ללימודי פסיכותרפיה במסלול ללא תזה בתואר שני? האם השוק בפועל לא מעדיף פסיכולוג מאשר פסיכותרפיסט?
    בנוסף, ידוע לי כי אם ארצה בלימודי דוקטורט אהיה חייב תזה.. האם ישנו מסלול דוקטורט בארץ בהבעה ויצירה ומה דרישות הקבלה?
    שאלה נוספת היא האם ניתן להתקבל למסלול דוקטורט בפסיכולוגיה כאשר אני מגיע מתואר שני בהבעה ויצירה פסיכודרמה.. על מה מסתמכת ועדת הקבלה בקבלה למסלול דוקטורט פסיכולוגיה.
    בנוסף, אשמח לשמוע על הבדלים או חוויות אישיות מלימודים בפסיכודרמה באוניברסיטת חיפה או במכללה לאומנויות (לזלי לשעבר)... מתלבט בין השניים..

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תואר שני בפסיכודרמה

הוספת תגובה

• תואר שני בפסיכודרמה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    05/09/2012

בן שלום.
    בנושא ההבדלים בין התכניות, הייתי מציעה לך לגשת לשני מוסדות הלימוד ולבדוק לעומק מה מציעה כל תכנית.
    אני לא חושבת שתוכל לעשות דוקטורט בפסיכולוגיה אחרי לימודי פסיכודרמה, אבל על הדרישות לתואר שלישי, כדאי לבדוק באוניברסיטה במחלקה לפסיכולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה..עוד שאלה

בן
    05/09/2012

האם יש בארץ תואר שלישי בהבעה ויצירה במידה וברצוני להתקדם ללימודי דוקטורט... מה אפשרויות הקידום האקדמי חוץ מלימודי פסיכותרפיה ואם אני רוצה לערוך מחקרים בתחום הפסיכודרמה... אלו אפשרויות פתוחות בפניי עם תואר שני עם תזה בטיפול בפסיכודרמה?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה..עוד שאלה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    09/09/2012

שלום בן
    אני חושבת שאוניברסיטת חיפה בונה תוכנית לתואר שלישי בהבעה ויצירה, כדי לבדוק אתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו