תיאורי מקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיאורי מקרה
    חן
    18/09/2012

היכן ניתן למצוא תיאור מקרה מפורטים אשר ניתן ללמוד מהם על האופן בו צריך להגיב למטופל, דרך נכונה לשימוש באמנות בטיפול כמענה לצרכי המטופל ובאופן כללי ניהול נכון ומכוון של התהליך הטיפולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיאורי מקרה

הוספת תגובה

• תיאורי מקרה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    23/09/2012

שלום חן, האם את נמצאת בהדרכה ?
    ישנם היום מספר רב של ספרים בנושא טיפול באמנות בהם תוכלי למצוא מספר רב של תאורי מקרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חן
    24/09/2012

כן, אני נמצאת בהדרכה מצוינת ובכל זאת הייתי רוצה להרחיב עוד את ארגז הכלים שלי.
    אני מודעת לכך שיש ספרות רחבה בנושא, חשבתי שאולי תוכלי להמליץ לי על ספרים טובים או מאמרים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    27/09/2012

יש היום בהוצאת אח ספרים רבים שבכולם יש תאורי מקרה של עבודה עם מטופלים דרך אמנות. כמו כן הספר 'בשפה אחרת' בעריכת אור ואמיר.
    האם יש משהו ספציפי שאת מחפשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו