שאלה לגבי חוק המטפלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי חוק המטפלים
    gal
    22/09/2012

שלום ושבוע טוב, חדש בפורום ויש לי שאלה:
    אני נמצא לפני תחילת לימודי תרפיה בצילום, במסלול תלת שנתי, המקנה לימודי תעודה ולא תואר שני.
    לפי מיטב הבנתי היום, ע"מ לעבוד בתחום אין צורך בתואר שני.
    אלא שלפי בדיקה והדיבורים על החוק המיועד להתקבל, יוכר כמטפל מוסמך רק מי שלמד לימודי תואר שני ולא בעל תעודה.
    השאלה היא כזו: לשם מה אני צריך היום הכרה של משרד החינוך בתואר המטפל, האם רק לצורך טיפול בילדים? באילו מסגרות דרושה ההכרה בתואר כדי שאוכל להשתלב בהן?
    בסיום לימודיי בעוד 3 שנים, והיה ויצא החוק האם הכוונה שלמרות התעודה שבידי לא אוכל להשתלב כלל כמטפל?
    אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנדון...
    תודה וחתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי חוק המטפלים

הוספת תגובה

• שאלה לגבי חוק המטפלים - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    23/09/2012

אינני יודעת היכן אתה לומד תרפיה בצילום. עד כמה שאני יודעת אף תוכנית לא הגישה לאישור המל"ג תוכנית בתרפיה בצילום. לגבי החוק עצמו, הדיונים עד היום לא כללו לימודי תרפיה בצילום. אשמח אם תאיר את עייני ביותר פרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוטותרפיה

gal
    24/09/2012

הי, אז ראשית אני מתחיל במוסררה במסלול לפותוטרפיה. במקביל נפתח השנה מסלול תלת שנתי חדש גם בסמינר הקיבוצים.
    הלימודים הם לימודי תעודה עם אפשרות להשלמה לתואר שני באוניברסיטת European Graduate School בשוויץ.

השאלה אם פוטותרפיה לא נכלל כלל בדיוני וועדת "חוק המטפלים" מה זה אומר?...
    האם כדי לעבוד עם ילדים מספיק למשל להוציא תואר בהוראה כדי לעבוד במסגרת עם ילדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוטותרפיה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    27/09/2012

עד כמה שאני יודעת, הוועדה דנה בלימודים של טיפול באמנות, מחול, מוסיקה, ביבליותרפיה, דרמה ופסיכודרמה. אבל יכול להיות שסמינר הקיבוצים כבר הכניס למסגרת התוכניות שלו גם את הפוטותרפיה. כדאי לבדוק אם התעודה של לימודי התואר השני מאושרת על ידי המל"ג ומשרד החינוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו