תרפיה באמנות עם אוטיסטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה באמנות עם אוטיסטים
    רקפת
    02/10/2012

שלום לכן, התחלתי לפני כחודשיים לעבוד עם אוטיסטים ואני ממלאת את משבצת התרפיה באמנות. למעשה זהו מפגש ראשון עם אוטיסטים עבורי, מעבר לתק' הלימודים הנשכחת, וגם עם מעשה הטיפול (למדתי תואר ראשון באמנות וחינוך מיוחד). למעשה ההדרכה שאני מקבלת בתחום היא כזו שאני מלקטת מכל עבר ואת האינטגרציה והעיבוד ובניית מטרות אני עושה בעצמי. שכן זהו תפקיד בבנייה..יחד עם זאת, חסר לי מאוד השיקוף שבעבודתי עם החבר'ה הנפלאים הללו. מה שאלתי? הייתי שמחה לקבל אי אלו עצות/טיפים.(אפשרי, יש כזה דבר?) שכן, אני חווה לבדות במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרפיה באמנות עם אוטיסטים

הוספת תגובה

• תרפיה באמנות עם אוטיסטים - תגובה

מיה גל M.A.
    03/10/2012

רקפת שלום,
    עבודה עם מטופלים על הספקטרום האוטיסטי היא מורכבת ואני מציעה לך להיעזר בהדרכה מסודרת וספציפית לגבי מטופלייך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודת מחקר על טיפול באומנות לאוטיסט

קרנית
    20/12/2012

שלום,
    אני עושה עבודת סמינריון במסגרת תואר ראשון על טיפול באומנות לילדים אוטיסטים,
    אני צריכה להגיש פרויקט ראשון ובו להציג פעילות אחת של עבודה עם ילד אוטיסט, הייתי שמחה להצעה לפעילות או להפנייה למאמרים שאוכל להיעזר בהם...
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו