פרקטיקום בתרפיה באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרקטיקום בתרפיה באומנות
    טלי
    22/01/2013

אני לומדת תרפיה באומנות, שנה ראשונה. רציתי לשאול מה דעתכן, יש לי הרגשה שבעבודה עם מטופלים בתרפיה באומנות צריך ידע וניסיון מבוסס ועמוק בפסיכולוגיה, מעבר ללימודים הבסיסיים שנדרשים לקבלת תעודת תרפיסט באומנות,
    האם זה תלוי בשיטת העבודה עם המטופלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרקטיקום בתרפיה באומנות

הוספת תגובה

• פרקטיקום בתרפיה באומנות - תגובה

מיה גל M.A.
    23/01/2013

טלי שלום,
    אני מסכימה אתך שלצורך עבודה עיפולית נדרש ידע רב בפסיכולוגיה. לשם כך נדרשות השלמות של קורסים בפסיכולוגיה למי שאינו מגיע עם תואר ראשון מהתחום, וכן נלמדים לימודי פסיכולוגיה במהלך התואר השני או לימודי התעודה. איני יודעת כמה דגש מושם על הלימודים העיוניים במוסד בו את לומדת. מכל מקום, הלימוד אינו נגמר עם קבלת התעודה או התואר. זהו מקצוע שבו אם יש לך רצון וענין בלימודים את יכולה להמשיך לפתח את הידע שלך כל העת, בין במסגרת ימי עיון, כנסים, השתלמויות וקריאת חומר מקצועי, ובין במסגרת המשך לימודים מסודר במסגרת לימודי פסיכותרפיה או כל תחום לימודי אחר. אין גבול לידע שניתן לרכוש במקצוע הטיפול ומי שיש לו רצון לכך יכול להמשיך וללמוד עוד ועוד.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו