מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה! בדילמה קטנה.מיכל04/02/2013
שלום לכולם!
אני מיכל סטודנטית לחינוך בגיל הרך. בשנה השלישית ללימודי.
ורוצה ללמוד תרפיה במשהו.
א. אני מתלבטת אם ללמוד תרפיה באומנות או תרפיה בדרמה. והאם אפשר לשלב בין השניים?
ב.ובאיזה מקום יש לימודי תרפיות? רצוי באיזור המרכז. מחפשת מקום לא יקר מדי.
ג. מהם התנאי קבלה?
אשמח לתשובה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה! בדילמה קטנה. - תגובה
מיה גל M.A.04/02/2013מיכל שלום,
לגבי התלבטותך בין תרפיה באומנות לתרפיה בדרמה, הרי שהדבר מאד אינדיוידואלי וסובייקטיבי, ותלוי בנטיותייך, משיכתך הטבעית לתחום האמנות הפלסטית או הדרמה וגם בנסיונך בתחומים אלה (נדרשות 300 שעות לימוד בתחום הנבחר כתנאי קבלה ו - 300 שעות נוספות במהלך הלימודים). אינני מכירה מסלול לימודים שממש משלב בין שני התחומים, כמובן שבכל תחום יש התנסות גם בתחומים האחרים, אולם מועטה יותר.
בעת העבודה עצמה אני בהחלט משלבת בין התחומים ומתאימה את הטיפול לכל מטופל בהתאם לנטיותיו וצרכיו.
יש מקומות רבים שמלמדים טיפול בהבעה ויצירה, תוכלי לראות את כולם בחיפוש בגוגל. השאלה המרכזית היא אם את רוצה ללמוד לתואר שני, שאז באיזור המרכז יש רק המכללה לחברה ואמנויות (לשעבר אוניברסיטת לסלי), או שמא את רוצה ללמוד לימודי תעודה, שאז נפתחות בפנייך אופציות נוספות וגם זולות יותר כגון - בית ברל, דוד ילין, סמינר הקיבוצים, מכללת ביטוי (לאמנות פלסטית). אני מציעה לך לעיין בשאלות ובתשובות כאן בפורום ולקבל תמונה יותר מלאה לגבי שאלה זו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)