זקוקה לעזרה! בדילמה קטנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה! בדילמה קטנה.
    מיכל
    04/02/2013

שלום לכולם!
    אני מיכל סטודנטית לחינוך בגיל הרך. בשנה השלישית ללימודי.
    ורוצה ללמוד תרפיה במשהו.
    א. אני מתלבטת אם ללמוד תרפיה באומנות או תרפיה בדרמה. והאם אפשר לשלב בין השניים?
    ב.ובאיזה מקום יש לימודי תרפיות? רצוי באיזור המרכז. מחפשת מקום לא יקר מדי.
    ג. מהם התנאי קבלה?
    אשמח לתשובה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה! בדילמה קטנה.

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה! בדילמה קטנה. - תגובה

מיה גל M.A.
    04/02/2013

מיכל שלום,
    לגבי התלבטותך בין תרפיה באומנות לתרפיה בדרמה, הרי שהדבר מאד אינדיוידואלי וסובייקטיבי, ותלוי בנטיותייך, משיכתך הטבעית לתחום האמנות הפלסטית או הדרמה וגם בנסיונך בתחומים אלה (נדרשות 300 שעות לימוד בתחום הנבחר כתנאי קבלה ו - 300 שעות נוספות במהלך הלימודים). אינני מכירה מסלול לימודים שממש משלב בין שני התחומים, כמובן שבכל תחום יש התנסות גם בתחומים האחרים, אולם מועטה יותר.
    בעת העבודה עצמה אני בהחלט משלבת בין התחומים ומתאימה את הטיפול לכל מטופל בהתאם לנטיותיו וצרכיו.
    יש מקומות רבים שמלמדים טיפול בהבעה ויצירה, תוכלי לראות את כולם בחיפוש בגוגל. השאלה המרכזית היא אם את רוצה ללמוד לתואר שני, שאז באיזור המרכז יש רק המכללה לחברה ואמנויות (לשעבר אוניברסיטת לסלי), או שמא את רוצה ללמוד לימודי תעודה, שאז נפתחות בפנייך אופציות נוספות וגם זולות יותר כגון - בית ברל, דוד ילין, סמינר הקיבוצים, מכללת ביטוי (לאמנות פלסטית). אני מציעה לך לעיין בשאלות ובתשובות כאן בפורום ולקבל תמונה יותר מלאה לגבי שאלה זו.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו