מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי תרפיה באומנותמורן22/05/2013
שלום רב,
סיימתי תואר ראשון כיועצת חינוכית באוניברסיטת בר אילן. מאחר ואני מעוניינת בעבודה פרטנית עם ילדים ובעבודה עם ילדים עם קשיים חשבתי לפנות לתחום התרפיה באומנות. אשמח לדעת מספר דברים:
1. היכן ממולץ ללמוד (אני מעדיפה לימודי ערב ואני גרה במרכז).
2. האם יש הכוונה למציאת עבודה לאחר סיום התואר?
3. האם זהו תחום שיש לו ביקוש?
4. כמה שנים בדרך כלל לומדים?
אשמח מאוד לקבל מידע בנושא.
תודה מראש,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי תרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר23/05/2013מורן שלום.
עד כמה שאני יודעת אין לימודי ערב בטיפול באמנות.
מציאת העבודה היא באחריות הבוגרים לא באחריות המוסד המכשיר, כיום רוב הבוגרים עובדים במוסדות של מערכת החינוך.
מסגרת הלימודים היא בין שנתיים לשלוש תלוי במוסד ההכשרה.
בהצלחה
עפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באמנות
רבקה תייר02/06/2013תרפיה באמנות זה תואר שני רציני ואני בספק שתוכלי ללמוד אותו במסגרת לימודי ערב. לגבי הביקוש אני יודעת שזה תחום שצובר תאוצה כי כל הזמן נפתחים תקנים חדשים במערכת החינוך והבריאות הטיפול הוכיח את עצמו במהלך השנים.הלימודים נמשכים שנתיים ואחרי זה יש שנה שלישית של סטאז'. התחום הזה נלמד כתואר שני בשני מקומות: במכללה האקדמית לחברה ואמנויות ובאוניברסיטת חיפה. אני לומדת שנה ראשונה במכללה האקדמית לחברה ואמנויות, הם היו שלוחת אוניברסיטת לסלי והביאו את התחום הזה לארץ לפני שנים, לפני שנרשמתי דיברתי עם בוגרים מאד מרוצים שאמרו לי שבגלל שהם מאד מוכרים בתחום זה תורם לבוגרים שלהם בחיפוש ומציאת העבודה אחר כך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באמנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר14/06/2013רבקה יש לך טעות, גם מכללת דוד ילין בירושלים קיבלה אישור להעניק תואר שני בטיפול באמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רבקה16/06/2013לא חושבת שהייתה לי טעות , האישור של דוד ילין הוא חדש ממש. בכל מקרה הם רק בשנה הבאה הם ילמדו את התוכנית ברמה אקדמית בפעם הראשונה. אני עדיין חושבת שלנסיון שיש למוסד בלימוד תארים שניים וליכולת שלו לייצר בוגרים מוערכים יש משמעות אדירה. לא יודעת אם הייתי לוקחת את הסיכון. נכון שהם לימדו לימודי תעודה , אבל ההבדל בין לימודי התעודה לתואר הוא מהותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר עפרה קמר21/06/2013רבקה שלום.
נכון , האישור לדוד ילין אכן חדש , אבל התוכנית ברמתה האקדמית הנוכחית כבר עובדת מספר רב של שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)