מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי תואר שני בתרפיה באומנותOmanut17/01/2014
שלום לכן, יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל מענה. אני בת 25 עם תואר ראשון בעבודה סוציאלית. עובדת כיום. אני מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות תואר שני בלבד (לא לימודי תעודה). 1. כפי שהבנתי שני המקומות היחידים בארץ לתואר שני בתרפיה באומנות הם לסלי ואוניברסיטת חיפה, האם יש מקומות נוספים? 2. ראיתי שיש קורסים שיש לקבל בהם מעל 80 כדי להתקבל לחיפה. שיטות מחקר וסטטיסטיקה, פסיכולוגיה, תאוריות אישיות פסיכופתולוגיה ועוד. עשיתי את רובם בתואר הראשון וכולם בציונים טובים מאוד, למעט פסיכופתולוגיה שבו קיבלתי 78. הקורס היה קשה מאוד, כך שאין סיכוי שאחזור עליו שוב. האם יכולים לוותר או שיש התעקשות על 80 עגול? אשמח לשמוע תשובה גם מכאלה שלמדו בחיפה. 3. אם הבנתי נכון יש לצבור 300 שעות של לימודי אומנות. אני יכולה ללמוד בכל מקום? האם הלימודים בתיכון של גרפיקה ממוחשבת ועיצוב גרפי יכולים לעזור? 4. ושאלה אחרונה, את ה200 שעות צריך לעשות בזמן לימודי התואר השני? במסגרת התואר? או לאו דווקא באותה המסגרת של לימודי התואר השני? תודה מראש לעונים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי תואר שני בתרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר21/01/2014שלום רב.
1. כיום גם סמינר הקיבוצים ומכללת דוד ילין מעניקים תואר שני.
2. מאחר ולמדת עבודה סוציאלית אין בעיה עם הציון שלך בפסיכופתולוגיה.
3. את צריכה ממוצע בתואר ראשון של 85 ומעלה.
4. את 300 שעות האמנות את צריכה ללמוד במוסד שמוכר על ידי משרד החינוך או המל"ג.
5. את ה -200 שעות הנוספות עושים בזמן הלימודים. לימודים בתיכון לא נחשבים במניין השעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגרות באומנות כמה שעות זה??
הני01/08/2016שלום לך.
הנני מורה בעלת תתואר ראשון בחינוך מיוחד המתעניינת בלימודי תואר שני בתרפיה באומנות.
בתיכון הייתי במגמה טכנולוגית ועשית בגרות באומנות ועיצוב.
האם זה נחשב לי כשעות של אומנות?
יש לי 3 יחידות בגרות באומנות שימושית יחידה ביסודות העיצוב ו3 יחידות במדעי הטכנולוגיה.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)