התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אולגה
    17/06/2014

שלום רב,
    יש לי שאלה ליועצות כאן ואני מאוד מקווה שתוכלו לכוון אותי..
    יש לי כמה שאלות שאמורות לעזור לי לעשות קצת סדר בבלאגן..
    העניין הוא כזה,מהרגע ששמעתי על התחום של טיפול בהבעה ויצירה הבנתי שזה מעניין אותי אך אני רוצה להיות בטוחה שאני מתאימה לזה...אני יודעת שאני תמיד אהבתי ספרות,משחק,פסיכולוגיה,אמנויות,ייעוץ ,הדרכה ותמיד עיניין אותי התחום של הנפש ,האם לדעתכם ולאור התחומים שתיארתי אני יכולה להתאים למקצוע הזה?
    דבר שני..אני בת 30 ולצערי התעוררתי קצת מאוחר ורק השנה החלטתי ברצינות שאני כן רוצה השכלה אקדמאית ושאני רוצה ללכת על תחומים רוח חברה ואמנויות. עד עכשיו למדתי שני תחומים שונים שאותם עזבתי שנה אחרי שהתחלתי(טעויות נעורים) וכרגע הפחד לטעות שוב כשאני כבר לא ילדה ומאחוריי ניסיון של לימודים שנפסקו פשוט משתק אותי וגם עניין של הגיל משחק כאן תפקיד...מה הייתן ממליצות לבחורה שיש לה כבר לא מעט נקודות זכות
    מה הייתן ממליצות לי ללמוד לתואר הראשון כדי שתהיה לי בעתיד אופציה לעסוק בתרפיה (במידה וארצה) או בייעוץ והדרכה
    אני ממש לא מצליחה להגיע להחלטה וזה מאוד מציק לי..כי יש לי כאן גם את השיקול שעשיתי כבר הרבה קורסים ועם אני אתחיל תחום חדש לא יחשיבו לי כנראה הרבה קורסים(עם בכלל)..
    עם זה יעזור למדתי שנה תקשורת ושנה ניהול משאבי אנוש
    על איזה תואר ראשון כדאי לי ללכת שיכלול את התחומים שאני אוהבת ? חשוב לי לציין שאני אדם בן רגיש,הייתי רוצה עצמאות רבה בעבודתי,חשובה לי עבודה מגוונת ויצירתית מאוד בה אוכל להדריך/לעזור /לעבוד עם אנשים(רצוי בצורה פרטנית ולא עם קבוצה)
    אני מתלבטת בין האופציות הנ"ל: מדעי התנהגות,מדעי הרוח,תואר בתרבות,תואר בקולנוע,פסיכולוגיה,חינוך,אלו התחומין שאני אוהבת אך קשה לי לחבר את זה יחד ולהגיע להחלטה כלשהי..מקווה שתוכלו לכוון אותי.תודה מראש
    ועוד דבר..מה דעתכם על אוניברסיטת לסלי ועל פתוחה? מה עדיף לדעתכם?
    תודה מראש והמשך יום נעים
    אולגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    20/06/2014

אולגה שלום
    תואר ראשון בפסיכולוגיה או עבודה סוציאלית בהחלט יקדמו אותך לקראת מקצועות הטיפול אמנויות. מאחר ויהיה לך פטור מקורסי הפסיכולוגיה שבדרישות המוקדמות.
    בנוסף אל תשכחי שאת צריכה 300 שעות של לימודים פורמליים של האמנות אותה את מבקשת ללמוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו נוסף

אולגה
    25/06/2014

תודה רבה לכם על התגובה המהירה ויש לי שאלה נוספת,האם תואר במדעי התנהגות יכול גם כן לקדם אותי בתחום(הוא פשוט יעניק לי יותר פטורים וכנראה שייקבלו אותי לשנה ב' בשונה מפסיכולוגיה שבה אצטרך שוב להתחיל הכל משנה א')
    ועוד דבר,האם ידוע לכם היכן אוכל להשלים את הקורסים באמנות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו נוסף - תגובה

מיה גל M.A.
    25/06/2014

גם תואר שמדעי ההתנהגות אמור לספק לך את הפטורים, רק ודאי שלומדים שם את הקורסים הנדרשים לקבלה.
    יש מקומות רבים שבמסגרתם ניתן להשלים שעות אומנות, ובין היתר בחלק מהמוסדות המלמדים את התואר השני בטיפול באומנויות. נסי בסמינר הקיבוצים או בדוד ילין או בבית ברל למשל. כמו כן מכללת ביטוי ואני בטוחה שיש עוד מוסדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו