לימוד תרפיה באומנות בחברה ואומנויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד תרפיה באומנות בחברה ואומנויות
    נויה
    15/09/2014

היי..
    אני מבררת על מקום לימודים לתואר שני בתרפיה באומנות ונתקלתי במכללה האקדמית לחברה ואומנות. המסלול שהם הציעו לי היה מצויין. תנאי קבלה כמו בכל מקום אחר. והיחס של היועצים מדהים..
    רציתי לדעת האם מישהו שמע/למד על המקום הזה?
    ויכול להגיד לי האם כדאי ללמוד שם?
    האם אפשרי למצוא עבודה בכל מקום שארצה עם התואר והתעודה משם?
    ועוד כל מיני המלצות או דברים שכדאי לדעת על המקום. תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימוד תרפיה באומנות בחברה ואומנויות - תגובה

מיה גל M.A.
    15/09/2014

שלום נויה,
    מכללה זו היא הגלגול החדש של מה שהיה שלוחת אוניברסיטת לסלי, שהתנתקה בינתיים מאוניברסיטת האם בבוסטון. זהו תואר שני מוכר בארץ ולא נראה לי שתהיה לך בעיה למצוא אתו עבודה, ככל שהדבר נודע לתואר. כמובן שבקבלה לעבודה מסתכלים גם על דברים נוספים מעבר לתואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו מה למשל?

נויה
    15/09/2014

תודה רבה על תגובתך..
    החשש העיקרי שלי הוא שלפי הבנתי בגלל שהתחום הוא תחום כל כך מבוקש, שאולי יש מקומות לימודים נחשבים יותר וכאלה שפחות..
    מנסיונך האישי, על מה עוד מסתכלים בקבלה לעבודה מלבד התואר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו מה למשל? - תגובה

מיה גל M.A.
    15/09/2014

בעיקר על האישיות, על ההבנה המקצועית של מקרים, על היכולת ליצור קשר בין אישי וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

נויה
    15/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו