מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת ללמוד תואר שני טיפטל באומנותנור22/02/2016
היי
אני אחות מוסמכת במקצוע; סיימתי תואר ראשון בסיעוד באונבירסיטת תל אביב בציון 82.
אני מאוד מעוניינת ללמוד תואר שני - תרפיה באומנות.
אני יודעת שאחד מהתנאי קבלה לתואר שני לטיפול באומנות הוא להיות עם ציון 85 בתואר ראשון.
מה ההמלצה שלכם האם להשלים את הקורסים שחסרים לי בפסיכולוגיה ושעות באומנות ובסופו לעבור וועדת חריגים או לעשות תואר ראשון - הכנה לטיפול באומנות ואז לקבל 85 ואז הסיכוי להתקבל לתואר שני טיפול באומנות יותר קל.
אפשר לדעת מה הסיכוי להתקבל אחרי שאני משלימה מה שחסר לי והציון שלי 82 בתואר ראשון?? מישהו יודע מה הולך בוועדת חריגים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת ללמוד תואר שני טיפטל באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/02/2016האם חסרים לך כל קורסי הפסיכולוגיה וגם 300 שעות אמנות?
לצערי במצב כזה הסיכוי שלך להתקבל הוא לא גבוה , מה גם שהממוצע שלך נמוך.
עדיף להגיע עם הקורסים החסרים ושעות האמנות ואז יש לך סיכוי יותר גבוה להתקבל דרך וועדת חריגים, במידה ואת עוברת את וועדת הקבלה.
בקשר לתואר ראשון, מניחה שיקח לך כשלוש שנים לסיים אותו. גם אז תצטרכי את קורסי הפסיכולוגיה ושעות אמנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
נור22/02/2016אם אני עושה את הקורסים שחסרים לי ומשלימה שעות האומנות, אז הסיכוי שלי יהיה גבוה. הבעיה שלי לא עם ההשלמות אלא עם ממוצע תואר ראשון שיש לי. אני לא יודעת מה יקרה בועדת חריגים!!
האם כדאי לעשות תואר ראשון - הכנה לתרפיה באומנות שזה שנתיים באונבירסיטת חיפה במקום לעשות את הקורסים ושעות האומנות ובסוף לא אתקבל בוועדת חריגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/02/2016קשה לי לענות לך. מאחר וכל מוסד לימוד רשאי לקבל 10%חריגים בשל ממוצע נמוך. תלוי לאן פונה וכמה חריגים כבר התקבלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)