מעוניינת ללמוד תואר שני טיפטל באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת ללמוד תואר שני טיפטל באומנות
    נור
    22/02/2016

היי
    אני אחות מוסמכת במקצוע; סיימתי תואר ראשון בסיעוד באונבירסיטת תל אביב בציון 82.
    אני מאוד מעוניינת ללמוד תואר שני - תרפיה באומנות.
    אני יודעת שאחד מהתנאי קבלה לתואר שני לטיפול באומנות הוא להיות עם ציון 85 בתואר ראשון.
    מה ההמלצה שלכם האם להשלים את הקורסים שחסרים לי בפסיכולוגיה ושעות באומנות ובסופו לעבור וועדת חריגים או לעשות תואר ראשון - הכנה לטיפול באומנות ואז לקבל 85 ואז הסיכוי להתקבל לתואר שני טיפול באומנות יותר קל.
    אפשר לדעת מה הסיכוי להתקבל אחרי שאני משלימה מה שחסר לי והציון שלי 82 בתואר ראשון?? מישהו יודע מה הולך בוועדת חריגים !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניינת ללמוד תואר שני טיפטל באומנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    22/02/2016

האם חסרים לך כל קורסי הפסיכולוגיה וגם 300 שעות אמנות?
    לצערי במצב כזה הסיכוי שלך להתקבל הוא לא גבוה , מה גם שהממוצע שלך נמוך.
    עדיף להגיע עם הקורסים החסרים ושעות האמנות ואז יש לך סיכוי יותר גבוה להתקבל דרך וועדת חריגים, במידה ואת עוברת את וועדת הקבלה.
    בקשר לתואר ראשון, מניחה שיקח לך כשלוש שנים לסיים אותו. גם אז תצטרכי את קורסי הפסיכולוגיה ושעות אמנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

נור
    22/02/2016

אם אני עושה את הקורסים שחסרים לי ומשלימה שעות האומנות, אז הסיכוי שלי יהיה גבוה. הבעיה שלי לא עם ההשלמות אלא עם ממוצע תואר ראשון שיש לי. אני לא יודעת מה יקרה בועדת חריגים!!
    האם כדאי לעשות תואר ראשון - הכנה לתרפיה באומנות שזה שנתיים באונבירסיטת חיפה במקום לעשות את הקורסים ושעות האומנות ובסוף לא אתקבל בוועדת חריגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    22/02/2016

קשה לי לענות לך. מאחר וכל מוסד לימוד רשאי לקבל 10%חריגים בשל ממוצע נמוך. תלוי לאן פונה וכמה חריגים כבר התקבלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו