מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העתיד של טיפול באמצעות אמנויות... כמה שאלות!חנה27/07/2016
שלום ...
אני סטודנטית לתואר שני טיפול באמנות (חזותית) במכללת סמינר ... כרגע אני מאוד מתלבטת ולא יודעת בדיוק מה הבעיה בחקיקת החוק ומשרד הבריאות והדברים האלה !!
יש לי כמה שאלות :
1- מה העמדה של אי הכרות בתואר ?
2- האם האי הכרות היא לגבי בוגרי התעודות או גם לבוגרי תואר שני ?!
3- מה יהיה גורלי אחרי שאסיים את לימודי לתואר שני ? יש מקומות עבודה שמאפשרות לעסוק בהם ?
4- האם יהי לי מספר ראשיון ?
5- הבעיה היה שאפשר לעבוד במשרד החינוך אבל לא יכולה לעבוד במשרד הבריאות וק״ח?
6- התעודה שאני מקבלת מהווה אותה לפתוח קליניקה פרטית בלי הכרות של משרד הבריאות ?
7- אם באמת אין הכרה במקצוע הזה ... אז למה עד היום ממשכים המוסדות ללמד אותה ?
בסיבוכים אלה .. את כמטפלת ממליצה להמשך וללמוד טיפול באמנות ?!
( אני יודעת שזה לא הגיוני לשאול שאלה כזאת.. אבל עברת תהליך לא קל לקבלת התואר ובטח את יודעת כמה זה שכר הלימוד גדול .. אז צריכה כיוון להתקדם או להחליף תואר שני אחר ? .. )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העתיד של טיפול באמצעות אמנויות... כמה שאלות! - תגובה
מיה גל M.A.02/08/2016שלום חנה,
הבעיה שעלולה להיווצר היא רק למי שאין לו תואר שני, במידה והחוק שיעבור ידרוש תואר שני.
במקרה שלך, אם יהיה לך תואר שני, אינני צופה בעיה בקבלה לעבודה ומותר לך גם לפתוח קליניקה, אם כי אני ממליצה לחכות כמה שנים עד שתעשי זאת כדי לצבור נסיון וידע במוסדות ציבוריים.
במידה ואת מתחברת לעולם הטיפולי ויכולה לראות את עצמך כמטפלת, על כל הכרוך בכך, הייתי ממליצה לך להמשיך. במידה ויש לך ספקות לגבי התאמתך מבחינה מקצועית זה כבר שווה בדיקה יותר מעמיקה, עם עצמך ואולי בליווי של איש מקצוע.
בהצלחה!
מיה גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)