שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליטל
    05/11/2008

שלום לכולם מזה שנה שאני מלמדת אמנות בבית ספר תיכון לנוער בסיכון גבוה. אין לי שום ניסיון , לא למדתי הוראה, אני אמנית בתחום הקרמיקה ומנהל בית הספר מצא שאתאים לתפקיד.(לפני עזבו שתי מורות לאומנות..). בהמלך השנה חשפתי את התלמידים לטכניקות שונות בצבע ועבודה בחימר.יש לי הצלחה בעבודה עם הבנים- הם מצירים נושאים של כדורגל, ספורט, ועישון.אך מתקשה בעבודה עם הבנות. ושאלתי- אני מתקשה למצא נושאים שיענינו את הבנות- לרובן יש בנית ציפורניים, הן נגעלות מחימר, מפחדות שלא יצא להן "יפה", הן חסרות ביטחון ומוטיבציה להתנסות . אני יודעת שהן רוצות ליצור אך מלאות התנגדויות.הן נהנות רק מציור השמות שלהן עם טושים . האם למישהו יש רעיון איך לפתות אותן להתנסות או רעיונות לפרויקטים שבנות "פרחות" אוהבות?? למרות שאני לא בטוחה שזה המקום, אבקש להתיחס ברצינות לשאלתי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

תמי הלוי
    05/11/2008

ליטל שלום,
    לגבי שאלתך, אמנם זה לא בדיוק המקום לשאלה זו אבל בכל זאת. מתוך הנסיון שלי בעבודה עם בני נוער, הבנות אוהבות מאוד להעתיק יצירה קיימת לקנווס עם צבעי אקריליק, או ליצור פסלים תלת מימדיים בעזרת עיסת נייר. תלוי כמובן בכל נערה ונערה באישיותה, וברצון שלה.
    אני מאמינה שגישה חמה ומקבלת למרות הכל, יכולה להפיג את המתח ואת רמת הציפייה מעצמן- דבר ישעודד אותן ללמוד ולהתנסות.
    בחדר הטיפול יש לי ערכת ציורים של ציירים מפורסמים. אני מלמדת אותן איך להעתיק את הציור על בד, לצבוע אותו. חלקן רק מתחילות בהעתקה ומכאן זורומות למקומות אישיים שונים ומגוונים.
    מקווה שעזרתי מעט,
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו