אוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוףף
    חזי
    30/11/2008

לא יודע אם זה הפורום המתאים: כבר הרבה זמן אני מסתובב עם משהו בבטן, אולי בראש. זה מן סוג של ריק מציק, אין לי כל כך מצב רוח וגם אין לי חשק לעשות כלום, מן חוסר איכפתיות לסביבה . אמא שלי מציקה לי בכל מיני שאלות שאין לי עליהן תשובות. אני רוצה שיניחו לי, לא רוצה כלום מאף אחד. האם תרפיה באומנות יכולה לעזור לי, וכיצד? מה אתן ממליצות לי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוףף

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    30/11/2008

חזי שלום,
    ראשית, תודה על הכנות שבשאלתך. מדבריך אני מתרשמת שישנו קושי לא ברור המעיק עליך ואינו מאפשר לך לתפקד כפי שהיית רוצה. אפילו להיות לבד עם עצמך לא ממש מתאפשר לך... - על פניו אני ממליצה על טיפול. וכן, טיפול באומנות. בכל טיפול שאלת הקשר עם המטפל היא החשובה ביותר. אני מאמינה שיש מטפלים מקצועיים מאוד בתחום הטיפול באומנות שיכולים לעזור לך. הבחירה בטיפול באומנות יכולה להיות אפילו נכונה יותר מטיפול קונוונציונלי - כי אין מילים לחוויה שאתה מתאר, אבל דרך האומנות (לסוגיה) אפשר יהיה להגיע למעמקים לא מודעים. ואולי בבוא העת דברים שונים יתבהרו בפניך.
    אם אתה מעוניין לנסות ולפגוש מטפל/ת באומנות אני מציעה לך להתקשר אליי או אל מיה גל, ואנו נמליץ לך על מטפל/ת באומנות.
    תמי הלוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו