מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרפיה באומנות אוניברסיטת בר אילןמיכל2313/01/2009
אנחנו קבוצה של בנות שמעוניינות שיפתחו מסלול של תרפיה באומנות לתואר שני בבר אילן. ברגע שיהיו לי מספיק שמות (נכון לכרגע יש לי 8) אשלח מייל לכתובת שניתנה לי, והם הבטיחו שיעבירו את המייל הלאה לרקטור. כל מי שמעוניין בלימודים באוני' שמקנה תואר שני, ולא רוצה לנסוע עד לצפון- מוזמן לכתוב את שמו (הפרטי ושם המשפחה) ואיפה למד את התואר הראשון שלו ובאיזה תחום. העניין בהרצה די מסיבית, אז נא לשרשר ולקוות לטוב! מבטיחה לעדכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעונינת גם ללמוד תואר שני תרפיה באו
אסתר מלכה19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באומנות
רויטל27/05/2015גם אני מעוניינת ללמוד טיפול באומנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באמנות
רחל להב09/08/2011הי אשמח אם יפתחו תרפיה באמנות לתואר שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מעוניינת ללמוד תרפיה באומנות
מישל11/09/2011אני רוצה ללמוד תרפיה באומנות ונורא חבל שאין הרבה מבחר בארץ. אני גרה ברעננה ואין שאפשרותי ללמוד במקומות האחדים שמציעים את זה בארץ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מחלקה לאומנות בבר אילן
קטרין פרנקל17/09/2011שנית ססגרו בשנה שעברה את המסלול לתואר שני בדרמה תרפיה במחלקה לספרות משווה. לכן סיכויים קלושים מאד לפחות בטווח הקצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מאדד מעוניינת ללצוד תרפיה בא
שרה11/11/2011אני גם מאד מעוניינת ללמוד תרפיה באומנות אני ישמח אם תחזירו לי תשובה במייל איך זה מתקדם.יש לי תואר ראשון בחינוך רגיל וגם שעות באומנות שדרושות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש חדש לגבי תואר שני?
איה04/12/2011אשמח לשמוע פרטים מעודכנים ולהתווסף לקבוצה המתהווה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לתואר שני -תרפיה באומנות
רונית אבן חן24/08/2012הנני בעלת תעודת מטפל .מעוניינת בתואר שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם מעוניינת ללמוד דרמה תרפי
שירי12/09/2012מעוניינת ללמוד דרמה תרפיה לתואר שני מצטרפת לבקשה להבנתי יש רק באונ' חיפה ותל חי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטייבה המשולש
עבלה גבארה19/03/2013אני מעוניינת ללמוד במרכז ולא לנסוע כל כך רחוק לצפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניינת בלימודי תירפיה באמנות
אלונה28/08/2013אשמח לשמוע אם נפתחת הרשמה לתואר שני בתירפיה באמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי תירפיה באמנות
אלונה28/08/2013מעוניינת בלימודי תואר שני בתירפיה באמנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בלימודי תואר שני בתרפיה בא
אורנה סט05/09/2013שלום למדתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות בבן גוריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוננינת מאד
ליאת27/11/2013ממש מעוניינת אשמח שתעדכנו מה נסגר עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאורן 22 ת.ד. 6019 אורנית 44813
אורית ברון16/05/2014אשמח אם יפתח מסלול לימודי תרפיה באומנות. אני בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת!
מור24/12/2014צרו עימי קשר ואשמח לתת פרטים נוספים.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפר קאסם
בדיר אתאר24/03/2015שלום רב,
אני אתאר בדיר למדתי תואר ראשון בערבית + מתמטיקה + תעודת הוראה בבר אילן
היה נעים מאוד ללמוד שמה,
מעוניינת להירשם לתואר שני בתרפיה באומנות
אני מתחילה באוקטובר להשלים קורסי השלמה בפסיכולוגיה וגם את שעות האומנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בלימודי תרפיה באומנות
חדוה30/06/2015מעוניינת בלימודי תרפיה באומנות גם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בלימודי תרפיה באומנות
חדוה30/06/2015מעוניינת בלימודי תרפיה באומנות גם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת
אוראל10/10/2015שלום אני מעוניינת בתואר שני בתרפיה אני בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות אשמח לשמוע פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת ללמוד בבר אילן
שירלי גפן16/04/2016שמי שירלי גפן, בוגרת תואר ראשון בעבודה סוציאלית ותואר שני בנשים ומגדר.
מסיימת בימים אלו מכינה לתראפיה במכללת וורצברגר ברמת גן. יש המון בנות שישמחו אם תיפתח תוכנית בבר אילן, אך לא בטוח שיודעות על הפורום הזה.
מתי אמונה להיפתח התוכנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באמנות...
טליה13/01/2009במקומך לא הייתי סומכת על בר אילן,מנסיון.. גם אנחנו היינו קבוצה של בנות (הרבה יותר משמונה)ואמרו לנו לשלוח לרקטור ושזה בהרצה. האמת היא שיש כבר כמה שנים דיבורים על לפתוח את התוכנית, אבל כמו תמיד זה נתקע בחלונות הגבוהים,מסיבה זו או אחרת. אןלי אני טועה ואצלך זה ישתנה.. בהצלחה בכל אופן :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תמי הלוי13/01/2009בהצלחה !
תמי הלוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע פרטים
הודיה כהן14/02/2011שלום.שמחתי לשמוע שמתארגנת קבוצה כזאת ללימודי תואר שני בטיפול באומנות.אני מחפשת כבר המון זמן משהו כזה וחוץ מאוניברסיטת חיפה לא מצאתי כלום. אני בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד ותעודת הוראה באומנות(עם שעות מעשיות).אשמח מאוד לשמוע אם הצלחתן לפתוח קבוצה כזו לשנה הבאה.
הפלא' שלי-0543005386.
תודה רבה,
הודיה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי טרפיה באמנות באונ' בר אילן
ליאת17/01/2009שלום מיכל,אני מאוד מעוניינת לקבל פרטים ולהירשם אשמח אם תחזרי אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם
אפרת18/01/2009מעוניינת מאוד ביוזמה. אשמח אם תצרפו אתי לרשימה: אפרת צימט ת.ז:09147381
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בתואר שני בתרפיה בבר אילן
איילת פרשל20/08/2009שלום,
שמי איילת ולמדתי פסיכודרמה בסמינר הקיבוצים. אשמח לעשות תואר שני בתרפיה באומנויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מעוניינת
דניאל26/01/2009אני לומדת מדעי התנהגות בחוג המשולב למדעי החברה. ידוע לך אם יש אפשרות להתקבל במצב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני בבר אילן
ורדה קרמר30/01/2009אני מעוניינת במסלול. בוגרת טיפול באמנות וטיפול בדרמה במכללת תל-חי. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אפרת03/02/2009רציתי לשאול, האם מישהו יודע אם יש חדש בנושא אשמח לתגובות...... תודה אפרת צימט 050-9458190
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מתעניינת בקשר ללימודי תרפיה
אמונה קינן03/02/2009באומנות, תואר שני בבר אילן. (התואר הראשון שלי גם מבר אילן). בהצלחה רבה! אשמח לעמוד בקשר בכל אופן. שלחי לי מייל ואביא לך את מספר הטלפון שלי. לילה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מעוניינת, תואר שני בבר אילן
עינת28/11/2011הי,
אני מצטרפת בתקווה שזה יסתדר,
עינת
תואר ראשון במדעי התנהגות, משלימה עכשיו קורסים בפסיכולוגיה
הלוואי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל מידע
אדית07/02/2009אני מאוד אשמח לקבל מידע עלפתיחת תוכנית לתואר שני בטיפול באומנות בבר אילן אדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני טרפיה באמנות
סוניה11/02/2009מישהו יודע על תואר שני אפשרי למי שכבר למד טיפול באמנות ?[חוץ מלסלי כמובן]אמרו לי שבבר אילן יש משהו אבל אני לא מצליחה להשיג מידע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מסלול להפיכת התעודה של תרפיה
יעל14/02/2009באומנות לתואר גם באוניברסיטת תל אביב וגם באוניברסיטת חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר בתל אביב בלימודי טרפיה??
סוניה16/02/2009האם הכוונה לתואר שני? את יכולה לומר לאן צריך לפנות?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני טרפיה באמנות
סוניה16/02/2009שמי סוניה ברילובסקי תואר ראשון מבצלאל,לימודי טרפיה באמנות בדוד ילין בירושלים תודה על המידע ושיהיה לנו בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי תרפיה באומנות
לי חאיק24/02/2009אני בוגרת בית ברל יש לי תואר BEd בחינוך מעוניינת ללמוד תרפיה באומנות באיזור קרוב יותר אני גרה ברחובות בשנה הבאה אני בשנת שבתון פלפון 0507772019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוניברסיטת בר אילן
לי חאיק24/02/2009אשמח להצטרף לרשימה של אוניברסיטת בר אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
אפרת24/02/2009האם יש חדש בנושא? אשמח לקבל מידע... 050-9458190
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באומנות בבר אילן
פנינה16/06/2009אשמח להצטרף נייד 054-8466550
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברתי ואני מעוניינות מאוד
סמדר גוטפריד06/03/2009לי יש bed בחינוך מיוחד ולה בחינוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באומנות תואר שני
עינת10/03/2009מעוניינת לקבל מידע על תרפיה באומנות בבר אילן. מסיימת תואר ראשון בניהול ופסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם רוצה שיפתחו..
רחלי10/03/2009בעתיד אני רוצה לעשות , כרגע אני עדיין לומדת את התואר הראשון במדעי ההתנהגות... אשמח שיפתחו שם תואר שני בזה עם תנאי קבלה הגיוניים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת גם בהקמת מסלול לתואר שני
הדס24/04/2009אנא עדכני אותי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באומנות בבר אילן
יפעת ברנע05/05/2009אשמח מאד אם יפתח מסלול לתרפיה באומנות באוניברסיטת בר אילן, יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני בבר אילן
שלי09/05/2009שלום, מעוניינת לקבל אינפורמציה לגביי תואר שני בבר אילן.
תודה, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי תרפיה באומנות בבר-אילן
מיכל20/05/2009היי,
אני סטודנטית לקרימינולוגיה בבר-אילן וממש מעוניינת להמשיך לתואר שני של תרפיה באומנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם אני לקבל פרטים תודה
טלטול29/06/20090544896551
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)