מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרפיה באמנותטליה13/01/2009
שלום , אני בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד והתכנון המקורי שלי הוא לימודי טיפול באמנות. העניין הוא, שבכל מקום אומרים משהו אחר על הלימודים ועל העבודה ואני כבר קצת, הרבה, מבולבלת. 1. אם אפשר, אני יותר מאשמח לדעת איך באמת מתרחשת העבודה, מה באמת אני עושה בטיפול, התהליך שהמטפל עובר עם המטופל..בכדי לדעת אם אני באמת הולכת לכיוון שמתאים לי. 2. זה באמת משנה מבחינת העבודה איפה לומדים?אוני/ או תואר או שכל ההבדל הוא רק מבחינת התעודות והאישורים? 3. אולי זה לא לעניין לשאול,ובטוחה שזה לא נשמע הכי טוב, אבל חשוב לי לדעת, במיוחד לאור ההשקעה של הזמן והכסף, אם באמת אפשר לחיות טוב כמטפל באמנות או שזאת רק "משרה צדדית"? תודה מראש על המענה ולילה טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
תמי הלוי15/01/2009טליה שלום,
שאלתך נשאלה כבר בפורום זה מספר פעמים ואני אנסה לתת לך תשובות שיפנו אותך הלאה. מפני שתשובה מלאה לגמרי תצריך כתיבת ספר שלם. אם כך:
1. לגבי מהו טיפול, כיצד עובדים בטיפול באומנות, וכל השאלות הנלוונת והמרחיבות אני ממליצה על קריאת ספרים. ישנם ספרים רבים לא קשים לקריאה שבהחלט נותנים תמונת מצב רצינית ומעמיקה על טיפול בכלל וטיפול באומנות בפרט, כמו כן כדי לקרוא את תשובותינו לשאלות שנשאלו בפורם. ספר שאני ממליצה מאוד לקריאה ראשונה: שלושה קולות על תראפיה באומנות: ציור, מטופל, תראפיסטית/ טסה דאלי הוצאת "אח".
2. לגבי השאלה איפה ללמוד, לדאבוני אני כבר פחות בקיאה מאחר וישנן תוכניות לימוד רבות, וחדשות באוניברסיטאות ובמכללות ואני ממליצה לבדוק כל אחת מהן. לשאול סטודנטים ולהתרשם.
3. לגבי שאלת הפרנסה. אני באופן אישי יודעת שאפשר להתפרנס. הפרנסה לא גבוהה אך גם לא נמוכה מידי תלויכמה שעות עבודה? והיכן עובדים? לדוגמא: עבודה של חצי יום במשרד החינוך שונה מעבודה בקליניקה פרטית וכו'. אבל - יש עבודה, אפשר לעבוד ואפשר גם להתפרנס.
בכל מקרה בהצלחה!
הלוי תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)