לימודים של תראפיה בבישול לאחר תואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים של תראפיה בבישול לאחר תואר
    דניאל
    26/01/2009

אני אוטוטו מסיימת תואר ראשון במדעי ההתנהגות בבר אילן ותחום התראפיה קוסם לי בייחוד לאור העובדה שאחותי מטפלת מדהימה באומנות ( במתי"א חדרה)כבר כמה שנים. אני רוצה לקחת את הטיפול לכיוון אחר שאני מתחברת אליו והוא בישול. האם ידוע לך היכן ניתן ללמוד את זה והאם אני עומדת בנתוני הקבלה עם התואר שלי? ( ממוצע מעל 90)? לתשובתך המהירה אודה... דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרפיה בישול

דנה
    26/01/2009

היי דניאל, תרפיה בבישול היא גם החלום שלי ועשיתי מחקר רציני בנושא. בעקרון, הראשונה שמתעסקת בזה היא אילת ברק (תחפשי בגוגל) המקום היחיד שאפשר ללמוד בארץ תרפיה בבישול הוא באונ' העברית בירושלים. הבעיה היא שהלימודים שם הם שנה ומיועדים אך ורק למטפלים, משמע, מישהו עם תעודת מטפל. בהנחה שאין לך תעודה כזו (גם לי אין- אני אחרי תואר 1 בפסיכולוגיה) את חייבת ללמוד קודם משהו שיתן לך תעודת מטפל- תואר שני, תרפיה באומנות, פסיכודרמה ועוד. אם יש לך עוד שאלות- בכיף.. מקווה שעזרתי, בהצלחה דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

דניאל
    26/01/2009

תודה דנה, האמת שהיום בדיוק בררתי בעברית והתאכזבתי ממש .. הבנתי שבנוסף לתעודת מטפל כפי שציינת צריך נסיון של שנתיים בטיפול.. אז כנראה שהדרך ארוכה... אני אשמח אם תרצי להחליף מיילים או פיססבוק ולעדכן אחת את השניה בהתפתחויות... תודה ענקית :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בישול

דנה
    27/01/2009

האמת- שלא שמעתי על הקטע של נסיון של שנתיים. דיברתי עם אילת ברק (קראת עליה? היא מקסימה בטירוף) והיא אמרה לי שצריך רק תעודת מטפל. עם מי ביררת? בכל מקרה- אשמח אם תדברי איתי במייל [email protected] או בפייס בוק- dana raphael simon דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו