מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץהדס28/02/2009
שלום רב, אני עומדת לעבוד בגן תקשורתי עם ילדי pdd בגילאי 4-5,וכמו כן מתעתדת ללמוד תרפיה באמנות. חצי מהילדים בתפקוד נמוך מאוד וחציים בתפקוד גבוה. אני צריכה להעביר שעת אמנות ביום והייתי שמחה מאוד לקבל מעט ייעוץ לגבי פעילויות שיכולות לתרום להם, וכן מה החומרים המתאימים לעבודה עם אוכלוסייה זו. אני רוצה לעשות את המקסימום אך חסרת ידע ואשמח לכל עצה ועזרה. ברור לי שאני לא באה כמטפלת לאמנות, אך אין להם בגן טיפול ריגשי באמנות, והייתי רוצה לעשות ככל שניתן. תודה מראש הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
תמי הלוי02/03/2009הדס שלום,
לגבי העבודה עם ילדים אשר אובחנו כ-PDD : למיטב הבנתי ונסיוני קיים חומר תאורטי רב ומגוון. כולל שיטות טיפול שונות ואיפלו סותרות זו את זו. אם הבנתי נכון משאלתך את מדברת על העברת שעורי אומנות לילדי PDD וזה שונה לגמרי מטיפול רגשי הנעשה דרך אומנות. אני חושבת שאת השאלה הזו את צריכה להפנות לגננת ולאנשי הצוות בגן, אני מניחה שיהיה להם הרבה מה לומר לך. יש משהו בשאלתך שמקדים את המאוחר, אולי את מביעה בכך חשש מהמפגש עם אוכלוסיה זו, כדי לבדוק זאת בינך לבין עצמך. מנסיון בעבודה עם ילדים אלה המעמסה הרגשית גבוהה ומורכבת מאוד.
בהצלחה!
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ...
הדס03/03/2009היי תמי, תודה על תשובתך. אשמח לדעת איזה חומר תאורטי יש לגבי אומנות עם pdd, כי בספרי תרפיה כלליים לא מצאתי. לגבי שאלתי תחושתך אליה. שאלתי נובעת מתוך המקום לעשות את המקסימום, ומתוך המקום להתנסות(את האוכלוסיה אני מכירה), מפני שכפי שכתבתי, אני עתידה ללמוד תרפיה. והסיבה שהפנתי את שאלתי אלייך :) ולא אל הגננת הוא כדי ללמוד מאשת מקצוע ולנסות להגיע לרדים אחרים, וללמוד מה נכון יותר לעבודה עם אוכלוסייה זו. תודה הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה.......
הדס08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תמי הלוי17/03/2009הדס שלום,
אחרי ברור עם מטפלים באומנות שעובדים בגני PDD. נאמר לי שהם לא מכירים מאמרים או ספרים בנושא, לצערי הרב.
אני מציעה בכל זאת לגשת לספריה של לסלי קול'ג בנתניה ונסות שם.
בהצלחה, ותודה על הסבלנות בהמתנה לתגובה.
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תמי הלוי08/03/2009הדס שלום,
לגבי ההסבר שלך, אני שמחה שנוצר ביננו דיאלוג. אני מכירה מאמרים שונים וספרים על PDD אל לא מכירה חומר תאורטי על טיפול באומנות עם ילדי PDD. אני יכולה לברר עם מטפלת באומנות באחת ממקומות העבודה שלי שמזה כמה שנים עובדת הרבה עם ילדי PDD ואולי היא מכירה חומר תאורטי ממוקד. לשם כך אצטרך מספר ימים בכדי לברר ואשוב אלייך.
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
הדס16/03/2009אני מאוד מודה לך, מחכה לתשובה ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)