לימודי תעודה או תואר ראשון בתרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי תעודה או תואר ראשון בתרפיה
    לינה
    04/03/2009

מה ההבדל בין תואר שני בתרפיה אומנות לבין לימודי תעודה בתחום? מה יותר טוב? האם ההתיחסות לתעודה של מכללה כמו לסלי ממקומות עבודה זהה לזו שמתקבלת מאוניברסיטת מוכרת בארץ כמו אוניברסיטת חיפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ללינה

מיה גל M.A.
    04/03/2009

לינה שלום,
    ודאי שמבחינה "אקדמית" תואר שני נחשב יותר מלימודי תעודה. בנוסף, אם תשקלי לימודי המשך, כגון דוקטורט, תידרשי לתואר שני, או לילימודי השלמה לתואר שני. התואר השני גם מקנה תוספת לא משמעותית במיוחד לשכר, במשרד החינוך למשל, ומן הסתם גם במקומות אחרים. באשר לאפשרויות העבודה בפועל, הרי שגם בעלי תעודה עובדים ומועסקים ואינני חושבת שהם נתקלים בבעיה מיוחדת. אני מניחה שאנשים רבים הבאים לטיפול יעדיפו לשמוע שהמטפל הוא בעל תואר שני, אולם הדהר אינדיוידואלי ואינו מחוייב המציאות.
    לסלי היא אוניברסיטה מוכרת ומובילה בתחום התרפיה, והלימודים בה מקנים תואר שני, ולא תעודה. כאשר אני למדתי שם התואר היה מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה. אינני יודעת מה המצב כיום ואני מציעה לך לברר ישירות עם לסלי.
    בהצלחה,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו