תרפיה באומנות תואר שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה באומנות תואר שני
    שירה
    04/03/2009

שלום, אני לומדת מדעי ההתנהגות תואר ראשון ,שנה ראשונה במכללה לממהל. אני מעוניינת ללמוד תואר שני תרפיה באומנות. הייתי רוצה לדעת מה הממוצע הנדרש לכך? מה המקום המומלץ ללמוד בו? איפה כדאי ל"רכוש" שעות באומנות וכמה צריך? האם מכללת "לסלי", נחשבת מבחינת מקומות עבודה לבסדר,למרות שזאת מכללה שהתואר שלה לא נחשב בארץ. ובנוסף אשמח להמלצה בנתיים מה לעשותל עד שאסיים את התואר הראשון כדי לקדם את עתידי בטיפול בילדים דרך אומנות? אשמח שתעזרו לי, תודה מראש, שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרפיה באומנות תואר שני

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    05/03/2009

שירה שלום,
    שאלתך נשאלה פעמים רבות בפורום זה. בכל מקרה שוב, לגבי האיפה לילמוד,כיום קיימות תוכניות רבות ללימודי תראפיה באומנות: בסמינרים, במכללות ובאוניברסיטאות. אני מציעה לפנות לכולם, ולבקש את תוכנית הלימודים ואת הדרישות המוקדמות לקבלה ללימודי התואר השני. כמו כן, כפי שכבר עניתי פעמים רבות אני מציעה לגשת למקומות עצמם ולדבר עם סטודניטים שלומדים לברר איתם איך ומה. לסלי קול'ג נחשב המקצועי ביותר בתחום. אבל, מנסיוני, ההתרשמות מהסטודנט, היכולת הלימודית שלו, היכולת שלו לטפל במסגרת העבודה המעשית - הם בסופו של עיניין מכריעים.
    בהצלחה!
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת שעות אומנות

שירה
    08/03/2009

היי תמי, תודה על היחס. כמו כן איפה מומלץ להשלים שעות באומנות פלסטית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו