מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום! שאלה לישרי24/03/2009
שלום לכולם! אני בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד. אני מעוניינת להרשם ללימודי תרפיה בתנועה. התחלתי את תוכנית ההשלמות ועלי לגשת למבחן באנגלית, כל זאת כדי להתקבל לאוניברסיטת חיפה. משיחות עם אנשים בתחום קיבלתי רושם שהתוכנית בחיפה מצומצמת מאוד בגלל ש"הפכה" לתואר וגם מתוך השוואה לתוכניות דומות בסמינר הקיבוצים, לסלי ודויד ילין. התוכנית דלה במספר השעות ובתוכן הקורסים. האם כדאי ללמוד בחיפה כדי לקבל תואר ולא תעודה, גם כל חשבון איכות הלמידה? האם יש חשיבות לכך בשטח? יש לציין שלסלי לא אופציה בגלל מחיר הלימודים. נכון להיום ישנם גם קרוב ל-250 מועמדים רק לתרפיה בתנועה בחיפה ומתקבלים 25 ממה שהבנתי... הכל בגלל שמדובר בתואר. שאלה שנייה- פחות מתאימה לפורום אבל אשמח לעצה. גם תחום בע"ח מאוד קרוב לליבי ואני מתלבטת לגביו. האם יש פחות עבודה ביחס לטיפול בתנועה? האם השכר שונה באופן משמעותי. שאלה שלישית- האם החוק לגבי תראפיות אומר שיוכלו לטפל רק בעלי תואר שני. ז"א שמי שלומד לימודי תעודה ידרש ללימודי תואר שני, לאו דווקא של תרפיה. תודה לכל העונים והמסייעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה ללמוד תרפיה בתנועה
ענבל30/12/2012היי שרי,
אני נמצאת כיום באותו מקום עם אותן התלבטויות,
איפה ללמוד תרפיה בתנועה?
כיום אונ' חיפה ולסלי נותנים תואר
ואילו הסמינר ודוד יליין בתהליך הכרה כתואר.
מנסיונך-
איפה כדאי ללמוד?
איפה התוכנית העשירה ביותר,
עם הרבה שעות מעשיות
ושילוב תכנים ותיאוריות ברמה הגבוהה?
אשמח לקבל עצותייך
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה בתנועה - תגומה
עלמה 101/01/2013בשנה הבאה (אוקטובר) נפתח מסלול בויינגייט שבנתניה.. מציעה לך לחפש באתר שלהם ..
יש שם טיפול באומנויות ותנועה
לגבי לסלי לצערי הם לא על הפרק בגלל שכר הלימוד 70 אלף ש"ח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשי
מיה גל M.A.24/03/2009שי שלום,
אין לי מידע באשר לרמת הלימודים או היקפם באוניברסיטת חיפה.
ניתן לעבוד בתחום גם עם תעודת מטפל, אין חובה לתואר שני. המסלול של סמינר הקיבוצים נחשב למסלול טוב. מעבר לכך תצטרכי לקחת את ההחלטה בעצמך, ואולי לנסות לדבר עם מישהו שלומד או למד במוסדות אלה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
שרי25/03/2009ועוד שאלה אחת...
ידוע לך האם יש העדפה בסמינר הקיבוצים לרקדנים? יש לי רקע בריקוד אך לא ברמה מקצועית ופגשתי מטפלת בתנועה שהסבירה לי כי זהו שיקול מרכזי בסמינר.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשי
מיה גל M.A.09/04/2009למיטב ידיעתי על מנת להתקבל ללימודי תרפיה בתנועה יש להגיע עם 300 שעות של לימודי ריקוד/תנועה, ולהשלים במהלך התואר 300 שעות נוספות. כך בכל תחום של תרפיה נדרשות 600 שעות של לימוד של תחום ההתמחות, לפחות כך היה בתקופה שבה אני למדתי, ואני מניחה שדרישה זו עדיין בתוקף. כדאי לך לברר מהם תנאי הקבלה. בכל מקרה, הרקע שלך בריקוד הוא לא רק רצוי אלא אף הכרחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תמי הלוי25/03/2009שי שלום, נראה שערכת סקר די מקיף. אני מציעה לקרוא את השאלות והתשובות בפורום ולחוש את הכיוון. בכל מקרה אני מסכימה לדעתה של מיה.
באשר לטיפול בבע"ח ישנן אפשרויות רבות, והטיפול מרתק מעניין וגם מאוד אפקטיבי. אני ממליצה לברר עם סטודנטים שלומדים במקומות עצמם.
כייף לקרוא כי ישנם כל כך הרבה אנשים להיות תראפיסטים.
בהצלחה!
תמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני כסטודנטית בוגרת
דורשנית07/04/2009התוכנית של מכללת תל חי היא תוכנית עשירה מאוד
בעלת עומק. לא ניזרקים "לג'ונגל" העבודה ללא הכנה
טובה. אני ממליצה מאוד! הן בגלל הצוות והן בגלל
האיכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להם מסלול לטיפול בתנועה?
שרי08/04/2009תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי
דנה20/04/2009שי- ברשותך?
מאיפה המידע על סיכויי הקבלה בחיפה?
נרשמתי לשנה הבאה לדרמה- תרפיה בחיפה, ודי הלחצת אותי עם התנאי קבלה האלה...
אני לא כ"כ מבינה לפי מה הם מקבלים כי התנאי קבלה שלהם מאד טכניים.
מישהו יכול להאיר לי קצת את הנושא?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה!
שרי20/04/2009התנאים הם אכן יבשים לדעתי כפי שציינת. מה שכתבתי התבסס על מישהו שאני מכירה והיה ביום הפתוח שם נאמרה האינפורמציה וגם אני נלחצתי. יחד עם זאת, הבנתי שיפתחו עוד כיתות בגלל הביקוש.
אין לך מה לדאוג לדבי הקבלה לדעתי כי המסלול של הדרמה הוא בעל הביקוש הכי נמוך (שלא בצדק אך לטובתך) ואם עשית את המבחן באנגלית ועברת ישלחו לך כבר קבלה לתשלום ויצוין שם שהתקבלת אם תעמדי בכלל ההשלמות בציון 80 כל זאת לפני תחילת הלימודים (אני עוד לא נגשתי אבל מכירה בנות בהשלמות שקיבלו מכתב כזה כבר עכשיו).
אם כבר אני כותבת אז אני אוסיף כמה דברים שגיליתי במקרה- צריך לשלוח קו"ח אם את גם לא ידעת, צריך לסיים את כלל ההשלמות השנה פרט לתאוריות אישיות שניתן להשאיר (היתה אי הבנה לגבי זה בין המזכירה לראש ביהס) וזהו...
הדבר היחיד שמדאיג הוא שלא רק תנאי הקבלה יבשים אלא גם התואר נשמע כזה לעומת לימודי תעודה במקומות אחרים :)
שלכולנו יהיה
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי- אין ספק
דנה21/04/2009עוד לא ניגשתי לאנגלית, אני מקווה שיעבור בקלות.
אני עדיין בתהליכי ההשלמות (מבחינת הדרמה).
אני מקווה שהתואר עצמו יהיה יעיל ומעשי- בכל זאת אונ' חיפה- זה לא צחוק...
לתואר שני יש יתרון עצום מבחינתי לעומת לימודי התעודה.
האמת שאני מתלבטת אם להרשם בנוסף גם לבית ברל- לגיבוי..
המון תודה,
ושיהיה לנו בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנאי קבלה לחיפה
עדינה ברגר21/04/2009אני התקבלתי לחיפה לתרפיה באמנות פלסטית בתנאי שאשלים 2 קורסים.
עברתי את המבחן באנגלית שהיה מאוד קשה. ושלחתי קורות חיים, שלחו לי שובר תשלום ללימודים.
גם לי נראה התואר די יבש יחסית למקומות אחרים אבל הוא הכי זול והוא תואר שני!
שיהיה בהצלחה עדינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדינה- תודה רבה
דנה22/04/2009אני שמחה לשמוע שהתקבלת- בקרוב אצלי...
את יכולה לספר קצת על המבחן באנגלית? יש לי סיבה להלחץ?!
אני ניגשת למועד של מאי- ולא למדתי אנגלית כבר שנים... (חוץ מכל הקריאה באנגלית בתואר הראשון כמובן...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמבחן באנגלית
עדינה ברגר24/04/2009המבחן היהי מאוד קשה ברמה מאוד גבוהה ,מאוד ארוך אין לי מושג איך עברתי אותו הייתי בטוחה שנכשלתי. את יכולה להתקשר אלי 0522020201 בי עדינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)