שאלה לגבי ההשלמות ללימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ההשלמות ללימודים
    אביבה
    09/04/2009

שלום, אני מעוניינת בלימודי תרפיה באומנות וראיתי בכל המקומות שיש צורך ב300 שעות אומנות.
    כיצד מוכיחים 300 שעות? האם צריך לעשות קורס מיוחד (כמו ההשלמות בקורסי הפסיכולוגיה)?
    ני עוסקת באופן פרטי באומנות כבר שנים, אומנות שימושית, אומנות בעוגות, גרפיקה וכ"ו.
    האם כל זה נחשב?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שובה לאביבה

מיה גל M.A.
    09/04/2009

שעות האומנות מוכחות על ידי מכתב או אישור ממקום לימודים ו/או מקום עבודה ו/או סדנאות וכדומה בדבר השתתפותך ובדבר השעות. במידה ואין לך מספיק שעות כנראה שתצטרכי לקחת קורס/סדנא שיקנו לך שעות נוספות. אינני יודעת מה הדין כאשר עוסקים באומנות באופן פרטי ואין מי שיאשר את השעות. אני מניחה שהדבר לא יתקבל אבל כדאי לך לברר במוסדות הלימודים.
    בהצלחה וחג שמח,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    10/04/2009

אביבה שלום וחג שמח!
    לגבי 300 שעות אומנות, מאחר והטיפול באומנות עוסק באומנות כשפה, המטפל חייב לדעת היטב אומנות, תולדות האומנות וכל מה שקשור באומנות. מכן נובעת הבקשה ל-300 שעות. לגבי צבירת השעות, יש כאלה שלמדו במדרשות השונות לאומנות וזה בהחלט מספק, יש שלמדו בקורסים שונים. מתוך דברייך אני מבינה כי עסקת בסוגים שונים של אומנות. את צריכה לדאוג לאישורים שונים המוכיחים כי למדת, גרפיקה, אומנות שימושית וכו'. לגבי אומנות בעוגות אני לא בטוחה, אבל שווה לקחת את כל האישורים ואיתם להגיע למקום הלימודים עצמו ולברר אם אכן זה מספיק או שצריך ללמוד עוד.
    באופן אישי, דאגתי להשלים את כל שעות האומנות לפני שהתחלתי ללמוד בעצמי.
    בהצלחה!
    תמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו