יותר פירוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יותר פירוט
    מוניק
    13/04/2009

שלום,
    אני בת 22, עוד לא יודעת בדיוק מה אני רוצה ללמוד אבל אני מתעסקת בשאלה הזאת יומיום. קראתי בהרבה אתרים על תרפיה באמנות אבל הכל כתוב בכיוון כללי ולא ממש הצלחתי להבין מה התפקיד אומר בתכלס. אם אפשר לתת לי דוגמא למקרה, איך מטפלים דרך האמנות-האם זה טיפול נפשי או גם פיזי? האם אני זאת שיוצרת או המטופל הוא זה שיוצר? איך בדיוק? זה מפגש יומיומי?
    לא כ"כ הצלחתי להבין מה קורה ביומיום אצל התרפיסט והמטופל....
    אם אפשר גם לציין את טווח המשכורת החודשית (בערך....גם אם הפער גדול)

תודה רבה וחג שמח,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יותר פירוט

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    14/04/2009

נועה שלום,
    טיפול באומנות הוא טיפול רגשי. דומה/קרוב לטיפול פסיכולוגי. הוא נעשה בד"כ פעם בשבוע. צורת העבודה משתנה ותלויה בגורמים רבים. צריך ללמוד, פסיכולוגיה, אומנות וטיפול באומנות לאורך שנים כדי להבין איך, כיצד ומתי יוצרים יחד, או לחוד.
    לגבי ההיבט הפיזי.
    מטופלים רבים מגיעים לטיפול עם סימפטומטיקה גופני כגון: כאבים שונים, בעיות בעיכול, קשיי שינה ועוד. במהלך הטיפול ישנה הטבה בסימפטומים מאחר ומתחילים לטפל בבעיה.
    טיפול בתנועה כל כולו עוסק בגוף, ושם הגוף הוא הכלי הטיפולי.
    לגבי השכר.
    תלוי כמה עובדים, ואיפה. אם את מצליחה עם הזמן לפתוח קליניקה פרטית - יש בהחלט שכר מכובד.
    אני ממליצה לך לקרוא חומר רציני שנמצא בספריות השונות באותן מכללות או בתי-ספר בהם מלמדים תראפיה באומנות. בכל מקרה אם את רוצה לדעת יותר אני ממליצה על הספר: שלושה קולות לתראפיה באומנות, מאת: דאלי, בהוצאת 'אח'.
    בהצלחה.
    חג שמח.
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו