האם אפשר להתנדב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר להתנדב?
    אילת
    13/04/2009

שלום!
    שמי אילת. אני כרגע סטודנטית לאומנות. יש לי תואר ראשון בפילוסופיה ואני מוסיקאית קלאסית. אני מאוד מתעניינת בתחום התראפיה באומנות ובמוסיקה והייתי רוצה להתנדב למעט עבודה בתחום כדי להחליט אם באמת לפנות ללמוד את הנושא, כמו גם על מנת לצבור מעט נסיון מעשי והכרה עם התחום בכלל ואולי אפילו מעט ביטחון עצמי בקשר לייעוד הזה... אני גרה בירושלים אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכולה להתנדב מספר שעות בשבוע, אודה לכם מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר להתנדב?

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    14/04/2009

אילת שלום,
    שמחתי לקרוא את השאלה שלך.
    הרצון להתנדב משמח אותי.
    אבל לדעתי ממש לטפל לא תוכלי כי אין לך את הרקע הטיפולי, ז"א לימודי פסיכולוגיה וכל הקשור בהם. התראפיה היא עבודה עם הרגש דרך האומנות.
    אפשר להתנדב לעבודה עם ילדים אך אני לא מאמינה כי תוכלי לחוות את עומק ועוצמת הטיפול הרגשי. אני לא ממליצה לטפל ולגעת בנפש האחר מבלי לדעת.
    בכל מקרה, בהצלחה!
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת התנדבות- בנושא אומנות

שירה
    28/06/2009

שלום,
    אני סטודנטית שנה א'- למדעי ההתנהגות. ונרשמתי לתונית שנקראת:" למידה התנסותית". במסגרת התוכנית,במשך שנתיים, עלי לבחור מקום התנדבות מתוך רשימה שיש לי מהמכללה או ניתנת לי האפשרות לבחור מקום בו אני רוצה להתנדב. המקום צריך לכלול חונכות אישית או קבוצתית.
    השאלה שלי היא אם אתה מכירה מקום שאני יכולה להתנדב בו והוא קשור לאומנות
    (טיפול באומנות).
    אשמח לכיוון.

תודה מראש,
    שירה כץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו