מהם הדרישות ללימודי תרפיה באומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהם הדרישות ללימודי תרפיה באומנות
    הודיה
    06/05/2009

שלום,
    למדתי חינוך מיוחד ואני מאוד אוהבת את תחום האומנות והטיפול. אין לי בפועל הרבה שעות שצברתי באומנות, אני מתעסקת בזה כתחביב מהבית. אני מאוד רוצה ללמוד תרפיה באומנות. מה דורשים? האם אני צריכה לעשות הרבה חוגים כדי לצבור שעות, או שמספיק שיש לי גישה ואהבה לתחום?
    אשמח לתשובה, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה להודיה

מיה גל M.A.
    07/05/2009

הודיה שלום,
    מרבית המוסדות דורשים סך של 600 שעות בתחום התרפיה הנלמד, כאשר יש להגיע ללימודים עם 300 שעות של לימודים ולהשלים 300 שעות נוספות במהלך הלימודים (לעיתים חלק מתוכנית הלימודים כוללת שעות של לימודי תחום התרפיה).
    אני מציעה לך לברר ישירות במוסדות הלימודים.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    07/05/2009

הודיה שלום,
    ראשית לא הבנתי משאלתך איזה אומנות את מעוניינת ללמוד ולצבור שעות.
    בכל אופן, רצוי לברר במוסדות השונים בהם מלמדים תראפיה באומנות, מהי הדרישה שלהם, לאיזה כמות של שעות הם מתכוונים.
    אם תחום האומנות שלך הוא כתיבה - לי אין מושג.
    אני באופן אישי למדתי המון שעות (כרגע לא זכור לי כמה) עד שצברתי את הדרישות של לסלי קול'ג מלפני 10 שנים.
    בהצלחה!
    תמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו