תשובה לעינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לעינת
    מיה גל M.A.
    10/05/2009

עינת שלום,

אתר זה אינו מתיימר לתת ייעוץ בנוגע למוסדות לימוד ספציפיים. באופן אישי למדתי באוניברסיטת לסלי ובאופן אישי הייתי מרוצה, אלה הם לימודים של תואר שני באוניברסיטה אמריקאית שיש לה שלוחה בנתניה.
    מוסדות נוספים שמלמדים פסיכודרמה פרט לאייסיס הם סמינר הקיבוצים, מכון כיוונים ובזמנו גם בית ברל ומכללת לוינסקי - לגבי אלה בידקי אם גם כיום יש שם מסלולי לימוד של פסיכודרמה. כל אלה הם מסלולים של לימודי תעודה ולא של תואר שני. לגבי אייסיס - אני חושבת שזהו תואר זר שאינו מוכר בארץ, אולם עדיין ניתן לעבוד במקצוע.
    באופן כללי ניתן לצאת מטפלים מצוינים מכל המוסדות, הדבר החשוב יותר לדעתי הוא האדם הלומד ולא המוסד שבו למד - אישיותו, נכונותו להמשיך ללמוד כל העת על עצמו ועל העולם והתאמתו למקצוע.
    לימודי הפסיכודרמה הם לימודים מרתקים, במהלכם תצאי למסע לגילוי עצמי. אני מקווה שתהני מהמסע, בהצלחה בכל אשר תיבחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה לעינת

הוספת תגובה

• תודה רבה!

עינת
    14/05/2009

מיה שלום,

תשובתך הרגיעה אותי מאד.
    לאחר שעברתי בעצמי פסיכודרמה ולאחר בדיקה של התחום, לא נותר לי אלא להסכים איתך בפה מלא שהאישיות היא שקובעת.
    אני חייבת לציין שזו פעם ראשונה שאני מרגישה רצון פנימי ודחף עז ללימודים, מה שלא הרגשתי בשבע שנות לימוד אקדמי. אני מקווה שיש לי משהו באישיות שיעזור לי להצליח בתחום.
    תודה רבה,
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו