קבלה לתואר שני בתרפיה בתנועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלה לתואר שני בתרפיה בתנועה
    מאיה
    20/05/2009

שלום,
    בשנה הקרובה אני מתחילה תואר בפסיכולוגיה ובעתיד אני מתכוונת לעשות תואר שני בתרפיה בתנועה כנראה במכללת סמינר הקיבוצים (זה המקום היחיד ששמעתי עליו דברים טובים).
    לפני שאני מחליטה באיזה מוסד ללמוד את התואר הראשון רציתי לשאול האם יש חשיבות, בקבלתי לתואר השני בתרפיה בתנועה, למוסד בו למדתי את התואר הראשון ואם כן האם עדיפה אוניברסיטת חיפה על פני מכללת ת"א-יפו או להיפך?

ואני יודעת שזה פורום תרפיה באומנות, אבל אולי תוכלו לעזור לי מהידע הכללי שלכם.. האם בשוק העבודה הרחב יותר בתחום הפסיכולוגיה יש חשיבות גדולה למוסד בו לומדים את הראשון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למאיה

מיה גל M.A.
    20/05/2009

מאיה שלום,
    לציטב ידיעתי כל תואר ראשון המוכר בארץ מספיק לצורך קבלה לסמינר הקיבוצים, אולם ליתר בטחון אני מציעה לך לברר ל הסמינר או מול כל מקום אחר בו את חושבת ללמוד.
    לגבי שאלתך השניה הרי שקשה לי לענות לך עליה, אולם אם את מתעתדת להיות מטפלת בתנועה הרי שיותר חשוב היכן תלמדי את התואר השני או את לימודי התעודה, ופחות יסתכלו לדעתי על התואר הראשון. מעבר לכך, יש מוסדות ואנשים אשר מתייחסים יותר למוסד הלימודים ויש כאלה שפחות, אין כללים בענין. בסופו של דבר חשוב יותר איזו מטפלת תהיי מאשר איפה למדת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה.

מאיה
    21/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי טיפול באמנויות

נועה
    03/06/2009

למיטב ידיעתי יש כוונה של משרד הבריאות לאשר רק מטפלים בעלי תואר שני, שווה בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו