מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי דרמה תרפיהדנה04/07/2009
שלום לכולן!
שמי שרון ואני מעוניינת להירשם ללימודי דרמה תרפיה.שאלתי היא האם ישנה אונברסיטה (ראיתי התכתבויות לגבי בר אילן) שמלמדת תרפיה בדרמה?
בנוסף,לאנשי המקצוע שכבר עובדים בתחום, חשוב לי לדעת מה מצב שוק העבודה(אני ידועת שהתקופה הנוכחית היא לא אינדיקציה...:) עד כמה מורכב למצוא עבודה והשתלב בתחום?
בברכה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרון
מיה גל M.A.05/07/2009שרון שלום,
אוניברסיטת לסלי מלמדת דרמה תרפיה. אינני יודעת לגבי בר אילן, כדאי שתבררי ישירות מולם.
לאחר סיום הלימודים, מנסיוני לא צפויות בעיות מיוחדות להשתלב בתחום, אם במשרד החינוך, אם במרכזים טיפוליים שונים ואם במסגרות אחרות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
דנה05/07/2009היי מיה,
את התואר בלסלי אני מכירהץמאוד יקר עבורי...מה את אומרת לגבי התוכנית בתל חי? יש שלוחה שלהם בכפר הירוק.בנוסף,
לגבי השתלבות המערכת החינוך,האם תעודת הוראה היא הכרחית?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמה תרפיה
מאיה05/07/2009אני לא מציעה לך בכלל ללמוד ללימודי תעודה...אני ביררתי ומצאתי שגם אם זה כרגע יקר, חשוב מאוד לעשות מאמץ וללמוד לתואר שני. יש גופים ציבוריים רבים שלא מקבלים מטפלים באמנויות בלי תואר שני קליני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לתואר שני
טל05/07/2009הי
כדאי לך לברר אם התוכנית ללימודי תעודה בה את מעונינת תעשה השלמה לתואר שני במידה והחוק יעבור בכנסת
כמו כן ישנה תוכנית בבית ספר לאומנות באונ ת"א המיועדת לבעלי תעודה שבה ניתן להשלים תואר שני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לתואר שני
מאיה05/07/2009מי שרוצה להשלים מלימודי תעודה לתואר שני צריך לעשות הרבה השלמות...למה לא ללמוד מראש לתואר שני? קיצורי דרך עולים הרבה כסף וזמן.
לגבי ת"א - הבנתי שמדובר בתואר שני באמנות ולא בתואר שני קליני, ואז בכל מקרה אי אפשר להתקדם בעולם הטיפולי ללא תואר שני קליני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תואר שני בדרמה תרפיה
דנה05/07/2009באוניברסיטת חיפה.
אני נרשמתי לשנה הבאה לאונ' חיפה.
זו נראית לי האופציה השפויה יחסית.
זה תואר שני לכל דבר בשכ"ל אוניברסיטאי.
אמנם התוכנית שלהן חדשה, אבל בכל זאת אונ' חיפה היא גוף מכובד ואני מקווה שגם הלימודים בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוניברסיטת חיפה
ת05/07/2009הלימודים הם בעיקר תאורטיים
מי שרוצה להשלים להיות מטפל צריך ללמוד שנה שלישית בעלות אסטרונומית
חוץ מזה שכר לימוד באונ' חיפה במסלול שציינת הוא ממש לא אוניברסיטאי
הם מסתירים את שכר הלימוד האמיתי
התואר הוא לא מטפל אלא בחינוך ורווחה
כמו שכתבו כבר כאן - קיצורי דרך עולים הרבה יותר בסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס- תוכל לפרט לגבי
דנה06/07/2009השנה השלישית שעליה דיברת..
מהיכן הפרטים על כך? כיצד ביררת זאת? באתר שלהם כתוב:
"התוכנית מיועדת לבעלי תואר ראשון ממוסד להשכלה גבוהה המעוניינים לעסוק בטפול באמצעות אמנויות.
למסיימי התוכנית בהצלחה יוענק תואר שני בטפול באמצעות אמנויות בתחומי המגמה בה למדו.
למודי השדה במהלך למודי התואר השני יזכו את התלמידים בספח לתעודת המ”א המאשר התמחות באבחון וטיפול באמצעות אמנויות בהתאם למגמה בה התמחו"
נרשמתי לשנה הבאה ואני מאד אשמח לדעת לקראת מה אני הולכת....
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתיחסות והתגובות של כולם
דנה06/07/2009רציתי לבדוק האם יש תוכנית באוני' בר אילן ובנוסף,האם מי שענה לי לגבי לימודי התעודה מול תואר שני הם דרמה תרפיסטים שעובדים בתחום או סטודנטים?
המון תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
ת06/07/2009שם התואר המוענק: מוסמך האוניברסיטה בחינוך ובמדעי הרווחה והבריאות בבית הספר לטיפול באמצעות אמנויות במגמה (א) לטיפול באמצעות אמנות פלסטית, (ב) לטיפול באמצעות תנועה, (ג) לטיפול באמצעות דרמה.
תוספת לשכר לימוד (עוד 12000 ש"ח):
תוכנית סגורה בעלות של 6000 ₪ לשנה כוללת הדרכה קבוצתית במסגרת האוניברסיטה בקבוצות של כ- 12 סטודנטים והדרכה פרטנית במרכז הלמידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פירוט
ת06/07/2009היקף שעות ההתנסות הכולל במהלך שתי שנות הלימוד הוא 500 שעות.
(לפי דרישות של משרד הבריאות יש צורך ב-1200 שעות התנסות)
לגבי שנה שלישית של התנסות(בעלות גבוהה) דובר בשנה שעברה אך כרגע אני לא מצליח להגיע לזה באתר של האוניברסיטה
יכול להיות שזה מוסתר או שבוטל
אני מציע שתבררי לגבי 500 שעות התנסות שמקבלים לעומת דרישת משרד הבריאות 12000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פירוט
ת06/07/2009אני מצרף קישורים שהבתססתי בהם בתובתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם קישורים
ת06/07/2009לא מאפשר לי לכתוב קישורים פה באנגלית
1.
באתר של בית הספר לטיפול באמצעות אמנויות -> אודות בית הספר, מבנה הלימודים ודרישות הקבלה -> מצגת בית הספר לטיפול באמצעות אמנויות
2.
וגם תעשי חיפוש במשרד הבריאות על - מרפאים/ות בהבעה ויצירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהיכן הנתון של 1200 שעות?
הדס29/07/2009אני קראתי שמדובר על 750
אולי מישהו יודע איפה הצעת החוק ברשת, או היכן מה שהיה פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמה תרפיה
אלונה08/07/2009גם אני מתעניינת בנושא. אני בררתי בבית ברל. הלימודים שם מתקיימים יום בשבוע ועד 10 שעות
שבועיות בזמנך הפנוי. לבסוף מקבלים תעודת מטפל. אני חושבת שהמקום נחשב לאיכותי למעט העובדה שאין בו תואר שני. אולי בעתיד יהיה ובמידת הצורך ניתן להשלים באונברסיטת ת"א.
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מטפלת בדרמה27/07/2009שלום דנה,
אני בוגרת של תלחי אני מאוד ממליצה. אוניברסיטה ותואר זה לא הכל. חשובה מאוד ההכשרה ואני מוצאת שתלחי עושים עבודה רגשית מצויינת וכל תלמיד עובר תהליך פנימי משמעותי במהלך הלימודים שבעיני הופך אותו למטפל טוב יותר. בסופו של דבר מה שמשמעותי למטפל הוא האישיות שלו והיכולת שלו להתמודד עם מה שהמטופל מביא ולא התואר שלו. וידע תמיד ניתן להשלים, אישיות וגישה לא.
יש להם גם שלוחה באזור המרכז אם את משם, בכפר הירוק והבנתי שהם בדרך לקבל תואר בקרוב.
בהצלחה לך, מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך המלצה
מטפלת בדרמה27/07/2009אחרי שקראתי מה עוד כתבת אני מוסיפה, שמעתי שהמסלול בחיפה לא משהו מבחינה מקצועית, ואין שום בעיה להשתלב בעבודה עם תעודת מטפל, בשום מקום לא ביקשו ממני תואר שני. תעודת הוראה תצטרכי רק אם תעבדי במשרד החינוך ויש אופציות אחרות, אני הייתי מחכה עם זה לסיום הלימודים. אני חושבת שעדיף לך ללמוד במכללה וכבר כתבתי לך איזו הכי טובה בתחום בעיני, כי החוק יעבור והן ישלימו לתואר שני ואז ההכשרה שלך היא בתחום ומעשית לעבודה שלא כמו מה שהאוניברסיטאות מציעות, ושם גם תוכלי אח"כ להשלים לתואר. תלחי בדרך לקבל אישור לתואר ככל הידוע לי.
שוב בהצלחה, מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לתואר
אסנת שטרן29/07/2009זו פיקציה, כבר שנים מחכים להשלמה, בסמינר ובבית ברל ממש טובים במכירה של הסיפור הזה כבר 4 שנים, וכלום לא קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני - תל חי
עדידי20/09/2009כן, העניין בתל-חי אכן תקוע וכל גורם נותן תשובה שונה. גלילה אומרת משהו אחד ומולי להד נותן תשובה שונה. חלק אומרים שאוטוטו זה מגיע וחלק מודים שעוד חזון למועד.
לאחרונה הייתי ביום פתוח שלהם. ההסבר שקיבלתי: לאחר שיועבר החוק הם ייצרו שיתוף פעולה עם אוניברסיטה / מכללה ודרכה ייצרו תוכנית של שנה וחצי או שנתיים שמשלימים ל MA דרכה ושתיועד לבוגרי המכללה. כמובן שכמו בכל תוכנית, כל שנה תעלה קרוב לודאי 20,000 ש"ח. את זה אני אומרת לא מתוך ידע ודאי (הם לא דיברו על מחיר ההשלמה באותו מפגש) אלא מתוך הגיון בריא והצע השוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)