עבודה מעשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה מעשית
    טל
    05/07/2009

הי,
    שמי טל ואני אתחיל ללמוד תרפיה באומנות פלסטית באחד מהמוסדות בארץ באוקטובר
    ורציתי לדעת, מה אומרת מבחינתי כסטודנטית העבודה המעשית במהלך התואר? היכן משתלבים
    ומה העבודה כוללת

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה מעשית

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    05/07/2009

טל שלום,
    העבודה המעשית מאפשרת לך להתנסות כמטפלת באופן אמיתי מול מטופל או קבוצה. בד"כ העבודה המעשית כוללת הדרכה צמודה מאחר והמפגש האמיתי עם המטופל ו/או הקבוצה מעלה סוגיות רבות, מורכבות ומגוונות.
    דרך העבודה המעשית ניתן ליישם את הידע הנלמד, את האינטואיציה הפנימית ואת המוטיבציה לטפל. לטעמי העבודה המעשית יכולה לשקף את מידת ההתאמה של המקצוע אלייך.
    כל תכונית לימודים דורשת עבודה מעשית בשלב מסויים, ומאפשרת לסטודנט לבחור את המקום לעבודה המעשית.
    מנסיון שלי ושל סטודנטים שאני מדריכה, הלימוד העיוני אינו דומה לעבודה המעשית והמפגש עם המציאות חזק, מפתיע ומאתגר.
    בהצלחה!
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

טל
    05/07/2009

קודם כל תודה רבה לתמי על התיחסותך המהירה לשאלתי:)
    ורציתי לדעת האם את ממליצה על ספרים שעוסקים במבוא לתרפיה באומנות שאוכל לקרוא לפני תחילת הלימודים כדי להרחיב את הידע שלי בנושא

תודה רבה

טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    05/07/2009

טל שלום,
    כן, אני ממליצה על הספר - שלושה קולות על תראפיה באומנות/דאלי.
    אני מאמינה כי תמצא/י חומר ספרותי רב גם דרך האינטרנט. ובחנות תולעת ספרים שברח' בזל בת"א.
    בהצלחה,
    תמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו