פסיכודרמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכודרמה
    אלונה
    06/07/2009

שלום! אני גננת במקצועי יש לי תואר ראשון ותעודת הוראה לגיל הרך ומאוד רוצה ללמוד
    פסגיכודרמה. הלימודים בלסלי מאוד יקרים והלימודים בסמינר הקיבוצים מתקיימים יומיים וחצי בשבוע ואאלץ להפסיק את עבודתי אני רוצה ללמוד במכון כיוונים. מה דעתך על המקום? האם מקום הלימודים משפיעה על קבלה לעבודה? במכון כיוונים הלימודים הם יום בשבוע במשך 3 שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכודרמה

הוספת תגובה

• תשובה לאלונה

מיה גל M.A.
    06/07/2009

אלונה שלום,
    קשה לי להביע דעה על מכון כיוונים מאחר ולא למדתי שם. ממה ששמעתי, הלימודים שם יותר חווייתיים ופחות עיוניים. אולם אינני מתיימרת לתת יעוץ ללימודים.
    למיטב ידיעתי ניתן להתקבל לשם גם ללא תואר ראשון. ממה ששמעתי, החוק החדש הנמצא בהליכים ידרוש תואר שני כתנאי לעבודה כמטפל ולכן יהיה קשה יותר להשלים זאת, אולם מאחר וכבר יש לך תואר ראשון, יתכן שבמקרה שלך ההשלמה תואר שני תהיה זהה ממכון כיוונים או ממוסד אחר.
    מומלץ להתעדכן באתר של יה"ת לגבי החוק החדש.
    יש לימודי פסיכודרמה לתואר שני גם באוניברסיטת חיפה, זהו מסלול חדש, כדאי שתבררי גם שם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

אלונה
    06/07/2009

תודה על התשובה את מכירהע מקומות שניתן להשלים לתואר שני בפסיכודרמה לאחר לימודי תעודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלונה

מיה גל M.A.
    06/07/2009

אני חושבת שיש באונ' ת"א ובבר-אילן ובררי גם במכללות השונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן לימודים

דן
    06/07/2009

שלום אלונה
    ככל הידוע לי הלימודים בסמינר הקיבוצים רוכזו ליום עיוני אחד
    ועוד כחצי יום עבודה מעשית.
    כדאי שתבררי שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו