ארט תראפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארט תראפי
    מימי
    27/07/2009

אני מתעניינת בלימודי המשך בתחום הארט תראפי (תואר ראשון בפסיכולוגיה).
    תוך כדי חיפוש בגוגל נתקלתי במכללת ביטוי (מטעם האוניברסיטה הפתוחה).
    הייתרון שלהם הוא שהם מאפשרים לי במהלך השנה הראשונה להשלים את 300 השעות באמנות שחסרים לי שהם תנאי לקבלה ללימודים ושהם טוענים שהגישו בקשה להכרה כתואר שני.
    מישהו שמע על מכללת ביטוי?
    האם היא נחשבת למוסד לימודים נחשב ברמה של בית ברל או סמינר הקיבוצים?
    אשמח לתגובות כי אני ממש לא מכירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארט תראפי

הוספת תגובה

• לימודי תרפיה באמנות

אורית
    27/07/2009

היי מימי,

אני לא כל כך שמעתי על מכללת ביטוי עד עכשיו (גם כאן בפורום לא זכור לי שהזכירו אותם אבל אני לא בטוחה). לכן קצת קשה יהיה לי להשוות אותם למדרשה לאמנות למשל (מכללת בית ברל) ששם אני יודעת שלא רק שהמקום נחשב וידוע אלא גם הבוגרים בו מצליחים לא רע גם בהיבט התעסוקה.
    במקומך הייתי מרימה טלפון ושואלת אותם בדיוק את מה ששאלת כאן.
    נראה לי שזאת הדרך הטובה ביותר לפני שאת מחליטה החלטות כמו איפה ללמוד.

מקווה שעזרתי.
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארט תראפי

מימי
    28/07/2009

מה לגבי אפשרויות תעסוקה בתחום?
    בתקופה האחרונה, מאז שהחלטתי שזה התחום שבו אני רוצה לעסוק, בדקתי קצת באתרי "דרושים" אבל לא ראיתי שמחפשים מטפלים באמנויות.
    הלימודים הם אינטנסיביים ודורשים השקעה לא מעטה. קצת מפחיד אותי - לעבור את כל המסלול הזה, להשקיע כל כך הרבה ובסופו של דבר לעסוק בעיקר בחיפוש אחר תעסוקה שגם אוכל להתפרנס ממנה בכבוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרויות תעסוקה

מורן
    28/07/2009

בד"כ אתרי דרושים לא נותנים את התמונה המלאה בתחומים כמו טיפול באמנות.
    בשביל לחפש ולמצוא תצטרכי לפנות ישירות למוסדות לימוד של חינוך מיוחד (בתי ספר, גני ילדים), מרכזים לבריאות נפש כמו שלוותה וגהה ועוד.
    אני מבינה אותך לגמרי לגבי הפחד של להשקיע כל כך הרבה אבל אני חושבת שדווקא יש גם אפשרויות תעסוקה לא רעות ובטח ובטח שסיפוק ממה שאת עושה.
    אגב, נראה לי שגם ראשי החוג במדרשה לאמנות יכולים לתת לך מידע נוסף גם על השתלבות הבוגרים בעבודה בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארט תראפי

מימי
    29/07/2009

מישהו יכול להגיד לי מה טווח המשכורות של מטפל באומנויות?
    אני יודעת שזו שאלה כללית מאוד, אבל אני רוצה איזושהי אינדיקציה אפילו כללית לגבי משכורות במערכת החינוך / החינוך המיוחד, בקליניקות פרטיות, במוסדות ציבוריים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו