מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארט תראפימימי27/07/2009
אני מתעניינת בלימודי המשך בתחום הארט תראפי (תואר ראשון בפסיכולוגיה).
תוך כדי חיפוש בגוגל נתקלתי במכללת ביטוי (מטעם האוניברסיטה הפתוחה).
הייתרון שלהם הוא שהם מאפשרים לי במהלך השנה הראשונה להשלים את 300 השעות באמנות שחסרים לי שהם תנאי לקבלה ללימודים ושהם טוענים שהגישו בקשה להכרה כתואר שני.
מישהו שמע על מכללת ביטוי?
האם היא נחשבת למוסד לימודים נחשב ברמה של בית ברל או סמינר הקיבוצים?
אשמח לתגובות כי אני ממש לא מכירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי תרפיה באמנות
אורית27/07/2009היי מימי,
אני לא כל כך שמעתי על מכללת ביטוי עד עכשיו (גם כאן בפורום לא זכור לי שהזכירו אותם אבל אני לא בטוחה). לכן קצת קשה יהיה לי להשוות אותם למדרשה לאמנות למשל (מכללת בית ברל) ששם אני יודעת שלא רק שהמקום נחשב וידוע אלא גם הבוגרים בו מצליחים לא רע גם בהיבט התעסוקה.
במקומך הייתי מרימה טלפון ושואלת אותם בדיוק את מה ששאלת כאן.
נראה לי שזאת הדרך הטובה ביותר לפני שאת מחליטה החלטות כמו איפה ללמוד.
מקווה שעזרתי.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארט תראפי
מימי28/07/2009מה לגבי אפשרויות תעסוקה בתחום?
בתקופה האחרונה, מאז שהחלטתי שזה התחום שבו אני רוצה לעסוק, בדקתי קצת באתרי "דרושים" אבל לא ראיתי שמחפשים מטפלים באמנויות.
הלימודים הם אינטנסיביים ודורשים השקעה לא מעטה. קצת מפחיד אותי - לעבור את כל המסלול הזה, להשקיע כל כך הרבה ובסופו של דבר לעסוק בעיקר בחיפוש אחר תעסוקה שגם אוכל להתפרנס ממנה בכבוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות תעסוקה
מורן28/07/2009בד"כ אתרי דרושים לא נותנים את התמונה המלאה בתחומים כמו טיפול באמנות.
בשביל לחפש ולמצוא תצטרכי לפנות ישירות למוסדות לימוד של חינוך מיוחד (בתי ספר, גני ילדים), מרכזים לבריאות נפש כמו שלוותה וגהה ועוד.
אני מבינה אותך לגמרי לגבי הפחד של להשקיע כל כך הרבה אבל אני חושבת שדווקא יש גם אפשרויות תעסוקה לא רעות ובטח ובטח שסיפוק ממה שאת עושה.
אגב, נראה לי שגם ראשי החוג במדרשה לאמנות יכולים לתת לך מידע נוסף גם על השתלבות הבוגרים בעבודה בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארט תראפי
מימי29/07/2009מישהו יכול להגיד לי מה טווח המשכורות של מטפל באומנויות?
אני יודעת שזו שאלה כללית מאוד, אבל אני רוצה איזושהי אינדיקציה אפילו כללית לגבי משכורות במערכת החינוך / החינוך המיוחד, בקליניקות פרטיות, במוסדות ציבוריים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)