ילד בן 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5
    ע.
    18/08/2009

למנהלי הפורום שלום רב!
    בני בן 5, וכרגע עולה לגן חובה, מדובר בילד מאוד נבון ובוגר, ביישן, ומעט חסר ביטחון
    הסיבות שבגגלן אני פונה אליכם:
    1. כאשר הוא נתקל בקושי מסויים נקודתי/ לא מצליח לבצע איזושהיא פעולה (יכול להיות אפילו לנעול את הנעליים) הוא מתרגז נורא והדבר מלווה בבכי וצעקות ללא פרופורציות, כשאני באה לעזור הוא לא מוכן להקשיב.....
    2. קושי ליצור קשרים חברתיים, זה בלט בעיקר בתחילת גן טרום חובה, היה לו מאוד קשה חברתית, וקשה לו ליזום התקרבות עם ילד שהוא מעוניין בכך.
    3. לא מוכן להמשיך לנסות אחרי שנכשל פעם אחת, כלומר מהר מאוד מאבד את האמון בעצמו....

שאלתי היא האם דרך הריפוי באומנות ניתן לשפר את המצב, או שזה עניין של אופי?
    ועוד שאלה, האם ישנם מרפאים באומנות שמתמחים בילדים? ואיך ניתן להגיע אליהם?
    אשמח מאוד לתשובתכם
    בברכה
    ע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 5

הוספת תגובה

• תשובה

תמי הלוי
    18/08/2009

לע' שלום,
    אני רוצה להודות לך על שאלה כנה ואישית,
    נראה כי הסימפטומים של בנך מצביעים על מצוקה רגשית/חברתית.
    טיפול יכול מאוד לסייע גם לו וגם לכם.
    לילדים (וגם למבוגרים) קושי רב לדבר, להסביר ולאפשר טיפול כשהוא נעשה באופן מילולי. לכן, אני ממליצה על הטיפול באומנות מאחר והוא מצליח להגיע גם אל שורשי הבעיה וגם לאפשר תהליך של טיפול/ריפוי.
    לגבי מטפלים ספציפיים אני ממצילה לך ליצור איתי או עם מיה קשר טלפוני ולשוחח על כך.
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו