מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי לימודיםשירה22/09/2009
שלום,
מבחינת החוק החדש שאמור להחקק בנושא הכשרת מטפלים באמנות - אני מבינה שהדרישה לעוסקים במקצוע תהיה להיות בעלי תואר שני. השאלה שלי היא - האם כל המטפלים שהינם בוגרי לימודי תעודה בתחום ועובדים ללא היתר של משרד הבריאות ידרשו בהשלמות?
תודה, ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה יקבלו רשיון
ת22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ענבל24/09/2009ידוע לך מי כן יידרש להשלמות לימודים לתואר שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין
ת24/09/2009שאמורה להיות תקופת מעבר מאז שהחוק יכנס לתוקף ועד לדרישה בפועל של התואר השני
עד אז ינתן רשיון גם למי שאינו בעל תואר שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לתואר שני בתחום יש חשיבות?
עדי27/09/2009אני רואה שכל הזמן דנים בעניין התואר השני. אני מעוניינת ללמוד תרפיה באומנות אך אין לי את האפשרות הכלכלית ללמוד בלסלי שם מציעים תואר שני. היות ואני גרה באזור המרכז האפשרויות שלי הן בית ברל וסמינר הקיבוצים שלהן יש רק תעודה ולא תואר שני. האם תהיה לי בעיה אח"כ להתקבל למקומות עבודה רציניים כמו משרד החינוך למשל? האם הם מעדיפים תואר שני? כי אם כן אולי אעשה באמת מאמץ כלכלי (אקח הלוואה או משהו) ואלמד בלסלי. האם מישהו שכבר עובד בתחום יכול לענות לי על השאלה? ובכלל - שמעתי שיש בעיה עם התואר של לסלי ושעומד לפוג תוקפו ב - . האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחוק
ת27/09/2009מיועד להסדיר קבלת רשיון של משרד הבריאות שמי שיעסוק במקצוע של טיפול בהבעה ויצירה יהיה חייב להיות בעל תואר שני
לגבי קבלה למקומות עבודה - לפי דעתי למי שיהיה רשיון לא אמורה להיות בעיה
לגבי לסלי - הם קיבלו הערכה של רשיון בשנה - וכך יהיה כל שנה עד שהם יהפכו למוסד ישראלי
כמו שכבר ציינתי - כנראה תהיה תקופת מעבר מאז שהחוק יכנס לתוקף עד שבפועל ידרשו תואר שני כדי לקבל רשיון. עד אז גם בעלי תעודה אמורים לקבל רשיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה רשיון לסלי - תשובה
אסנת29/09/2009שלום לך,
ראשית נשמח אם תגיעי אלינו לפגישה אישית בה נפרוס בפנייך את מירב המידע בנוגע ללימודים ולקבלה לעבודה לאחר סיום הלימודים.
לגבי שאלתך, חשוב לדעת ש שלוחת לסלי ממשיכה בפעילותה כרגיל. הוגשה בקשה למועצה להשכלה גבוהה לפתוח מוסד ישראלי ולקיים בו תוכנית לתואר ראשון ולתואר שני. מועד פתיחת המוסד הישראלי טרם ידוע. עם קבלת אישור מל"ג, ככל שינתן אישור, יינתן פרסום מסודר בעניין. עד למועד האמור איננו יכולים למסור מידע משום שהדברים טרם הוגדרו.
בברכה, אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באומנות מבית ברל - האם נחשב?
עדי27/09/2009ברצוני ללמוד שם. אני אוהבת מאד את האווירה במקום (המבנה ואוירת האומנות) ואת היחס הנעים של הצוות. איך הם נחשבים בשוק? האם זה שיש להם רק תעודה ולא תואר שני רלוונטית אח"כ בשוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים על שאלות על בית ברל??
רעות פופקין15/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)