ביקוש לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקוש לעבודה
    עדי
    27/09/2009

אני מעוניינת לעשות הסבה מתחום השיווק לתחום תרפיה באומנות (לעשות סוף סוף מה שאני באמת אוהבת וטובה בו (ממה שהסביבה אומרת...). הבעיה היא שנראה לי שקשה למצוא עבודה מסודרת בתחום התרפיה בעוד שבשיווק יש תמיד עבודה ובשכר טוב :-) . לפני שאני עושה שינוי כ"כ משמעותי בחיי הייתי רוצה לשמוע פידבקים על השוק בחוץ. הלימודים בטוח יהיו מדהימים, השאלה אם אח"כ אפשר ללכת עם המקצוע למכולת?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקוש לעבודה

הוספת תגובה

• תשובה לעדי

מיה גל M.A.
    07/10/2009

עדי שלום,

לשאלתך אין תשובה חד משמעית, מאחר וכל מטפל משתכר אחרת, בהתאם למקומות בהם הוא עובד, לשאלה אם עיקר עבודתו היא בתחום הציבורי או הפרטי ובכמות השעות שהוא עובד.
    באופן כללי אוכל לומר שבשוק הציבורי השכר אינו גבוה ואכן המקצוע אינו מתוגמל כפי שראוי היה שיתוגמל, לאור ההשקעה הרבה, הרגשית והאינטלקטואלית, הכרוכה בו. אם השיקול העיקרי הוא השיקול הכלכלי, הרי שהייתי שוקלת פעמיים להיכנס לתחום. אולם אם השיקול העיקרי שלך הוא ללכת אחרי ליבך, עשי זאת.
    כאשר תפתחי קליניקה פרטית תוכלי להשתכר שכר ראוי יותר. כמובן שזה לא קל וזה לוקח זמן עד שרוכשים מוניטין.

המון בהצלחה,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו