גם אני היתי רוצה ללמוד תואר שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני היתי רוצה ללמוד תואר שני
    פולי
    28/01/2010

בתרפיה באמנות באוניברסיטת בר אילן או ת"א
    יש לי תואר ראשון מאונ' ת"א בחינוך מיוחד ובתולדות אמנות
    0546305273

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימודי טיפול באומנות

סיון
    01/02/2010

שלום רב,

בבדיקה של מסלולים ללימודי טיפול באמנות, אני מציעה לכם לבדוק את המסלול של אוני' לסלי.
    זהו מסלול ותיק מאוד שנלמד בארץ מעל 30 שנים, שהוא מסלול מקיף מאוד הן בתכנית האקדמית, והן בתכנית ההכשרה המעשית שמספקת למעלה מ-1000 שעות (במסגרת תכנית הלימודים).

בבחירת מוסד לימודים חשוב לבדוק 2 דברים מהותיים: האחד שהמוסד והמסלול לימודים קיימים ברשימה המאושרת של משרד הבריאות, והדבר השני שהמוסד/ המסלול המוכר מספק את כל הדרישות שקיימות בחוזר מנכ"ל משרד הבריאות. לדוגמה: שתנאי הקבלה תואמים לתנאי הקבלה בחוזר, שיש לפחות 900 שעות הכשרה מעשית וכד'.

ניתן לצפות בחוזר המנכ"ל האחרון של משרד הבריאות באתר של אוני' לסלי בישראל בדף הבית

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגרת לסלי

סיון
    01/02/2010

פולי,
    אני רואה שאת מתלבטת בבחירת מוסד.
    האמת אני לא מכירה מישהו שלמד בתל אביב או בבר אילן אבל אני בעצמי בוגרת לסלי. סיימתי את הלימודים שלי לפני חמש שנים ואני יכולה לומר לך שלסלי הכי נחשב בשוק בתחום. אם תרצי לשמוע מהנסיון שלי יותר את יכולה לכתוב לי ואני אשתדל לעזור במידע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי טיפול באמנות

אסנת
    01/02/2010

שלום רב,

בבדיקה של מסלולים ללימודי טיפול באמנות, אני מציעה לכם לבדוק את המסלול של אוני' לסלי.
    זהו מסלול ותיק מאוד שנלמד בארץ מעל 30 שנים, שהוא מסלול מקיף מאוד הן בתכנית האקדמית, והן בתכנית ההכשרה המעשית שמספקת למעלה מ-1000 שעות (במסגרת תכנית הלימודים).

בבחירת מוסד לימודים חשוב לבדוק 2 דברים מהותיים: האחד שהמוסד והמסלול לימודים קיימים ברשימה המאושרת של משרד הבריאות, והדבר השני שהמוסד/ המסלול המוכר מספק את כל הדרישות שקיימות בחוזר מנכ"ל משרד הבריאות. לדוגמה: שתנאי הקבלה תואמים לתנאי הקבלה בחוזר, שיש לפחות 900 שעות הכשרה מעשית וכד'.

ניתן לצפות בחוזר המנכ"ל האחרון של משרד הבריאות באתר של אוני' לסלי בישראל בדף הבית

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללסלי יש רשיון זמני

טלי
    03/02/2010

עד חודש 7... מה יהיה הלאה?
    אתם אומרים שיהיה ארכה,אבל מי יודע?
    שנית, לאחר בדיקה התברר שבאופק החדשב חינוך - עצם תואר לא ישראלי מהווה בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשיון לסלי

אסנת
    04/02/2010

כפי שכבר נרשם בפורום זה בעבר, שלוחת לסלי ממשיכה בפעילותה כרגיל.
    הוגשה בקשה למועצה להשכלה גבוהה לפתוח מוסד ישראלי ולקיים בו תוכנית לתואר ראשון ולתואר שני. מועד פתיחת המוסד הישראלי טרם ידוע. עם קבלת אישור מל"ג, ככל שינתן אישור, יינתן פרסום מסודר בעניין.
    עד למועד האמור איננו יכולים למסור מידע משום שהדברים טרם הוגדרו. חשוב לדעת, שלשלוחה יש אישור הארכה טכנית של הרישיון לפעולה עד לסיום ההליכים מול המל"ג.

בנוגע לאופק חדש- יש במשרדנו אישור אופק חדש לתכנית "טיפול בהבעה ויצירה" ו"שילוב אמנויות בלמידה", מי שזקוק לאישור יוכל לפנות למזכירות למיכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו