אפשר בבקשה עזרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר בבקשה עזרה?
    שיר
    07/02/2010

הי כולם
    אני אחרי תואר ראשון במדעי ההתנהגות ועושה כרגע מכינה למשחק באחד מבתי הספר למשחק בתל אביב והצלחתי לצבור את כל 600 השעות שדרושות לסיום תואר בלסלי בפסיכודרמה. הסיבה שלא אלך ואמשיך עם לימודי המשחק כי החשש מחוסר יציבות (כלכלית בעיקר) שסביר להניח יווצר כתוצאה מאורח החיים של שחקן.
    אני מאוד מוטרדת..
    מה יקרה אחר כך?
    חשש אמיתי שלי הוא שאסיים את התואר, אצא אל השוק ואגלה שאין אין אין עבודה בתחום..
    שמעתי שמועות על כך שמטפלים מתחילים מרוויחים גרושים וגם זה מטריד אותי (שכן גרושים זה עניין יחסי.. גרוש לאחד הוא דולר לאחר).
    אני יודעת שלא נהוג להחליף מספרים בפורומים שכאלה אבל אני באמת מבקשת כי איני מצליחה למצוא את המידע הזה בשום מקום אחר..

1. האם יש עבודה בתחום אחרי התואר?
    2. מהו השכר ההתחלתי במוסדות השונים? משרד החינוך? מוסדות פרטיים?וכל מקום אחר שעולה על דעתכם.. מדובר על שכר מינימום של 21 שקל לשעה? באמת שאני לא יודעת..
    3. האם אפשרי להמשיך אחרי הפרקטיקום להמשיך ולעבוד באותו המקום בו הוא נערך (וכך לדעת שיש לפחות מקום עבודה מובטח אחד לאחר מכן?
    4. אני מאוד אוהבת עבודה עם ילדים, האם מקובל לעבוד עם ילדים בתחום? באיזה גילאים בערך הילדים יכולים להיות כדי להתחיל איתם טיפול בפסיכודרמה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפשר בבקשה עזרה?

הוספת תגובה

• היי לך

עלמה אחת
    08/02/2010

התשובה שלי לא מקצועית או מידע מוסמך אבל קחי בחשבון כמה דברים
    1 גם פסיכולוג קליני שזה מקצוע "יוקרתי" כביכול מרוויח בהתחלה גרושים ובהמשך זה לרוב תלוי ביוזמה שלו וכמה תושייה הוא מגלה ואם הוא טוב כך שהמלצות עוברות מה פאוזן.
    איך הוא מפרסם את עצמו.

2 לא חושבת שיש תשובות חד משמעיות לשאלות שלך . זה תלוי בהרבה דברים מסביב
    כמו, כמה תושייה את מגלה כמה את לוחקת יוזמה ומפרסמת את עצמך כמה את משקיע בעבודה וכו.

3 הלימודים בלסלי לא זולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישת ייעוץ בלסלי

אסנת
    10/02/2010

שיר שלום,
    ניתן לקבל את המידע הנ"ל בקמפוס לסלי בשני אופנים:
    1. לתאם בפגישת ייעוץ אישית בנושא עם יועצת לימודים בנוגע להשתלבות בעבודה.
    2. במסגרות בתים פתוחים ניתן לקיים שיחה בנושא בשיחה עם נציג חטיבה בכיר/ איש טיפול, שיפרט מהן אופציות ההשתלבות כיום ומהי יכולת ההשתכרות.
    בהצלחה
    אסנת
    אוני' לסלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסנת מלסלי שלום

עלמה אחת
    11/02/2010

תראי.. אני חייבת להגיד שהפרסום האגרסיבי שלכם פה קצת מרתיע אותי אישית.
    למרות שאני שוקלת אישית כן ללמוד בלסלי אני מבינה שאוניברסיטת לסלי מיועדת למעמד הכלכלי הגבוה כי אתם מאוד יקרים.
    זה כמו למשל שהבינתחומי IDC הרצליה תפרסם את עצמה בכל פורום ובכל אתר לימודי . זה קצת יצרום כי הם מכללה מאוד מאוד יקרה ולא מיועדת לכל סטודנט רק למעמד הכלכלי הגבוה.

אני מאמינה שמי שמעוניין בלימודים בלסלי ידע איך להגיע אלכם או יכתוב בכותרת ההודע שהיא מיועדת לנציג של לסלי.

הבחורה כאן בהודעה הראשית כתבה הודעה כללית עם שאלות למה הזמנת אותה לראיון?
    האם את יודעת בוודעות שהיא יכולה להרשות לעצמה ללמוד אצלכם הרי אתם ממש לא מיועדים לכל כיס .
    אתם מיועדים לפלח אוכלוסיה מאוד מאוד (מאוד) מצומצם שיכול להרשות לעצמו כלכלית ללמוד אצלכם . מה אם הבחורה תגיע לראיון אחרי שאתם שווקו לה את לסלי תגיע למסכנה שהיא ממש לא יכולה להרשות לעצמה את הלוקסוס הזה??

אני מאמינה שמי שמעוניין ללמוד אצלכם ידע איך להגיע אלכם הרי יש לכם אתר עם פורום. הפורום הזה מיועד לשאלות כלליות על טיפול ביצירה והבעה.
    מצטערת עם אני מתערבת לכם בניסיון השיווקי והפרסום אבל אנשים צרכים לדעת שעם כל היתרונות שלכם יש גם חיסרון אחד ענק שאי אפשר להתעלם ממנו!

אותי הניסיון שלכם להכנס לכל הודעה ולפרסם את עצמכם מרתיע וחשבתי שחשוב שתדעו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשומת ליבך

אסנת
    11/02/2010

עלמה,
    תודה על תשומת ליבך ועל ששיתפת אותנו בדעותייך. כגוף מקצועי ותיק אנו מעוניינים לייצר שקיפות בכל המידע שקשור לתחום ולשתף את המתעניינים בו. בנוסף לכך, למרות שרוב התשובות שאנו כותבים כאמור הוא מסירת מידע כללי, כנשאלות שאלות פרטניות אנו מזמינים את המעוניינים לפגישה אישית (זהו כמובן לא ראיון).

אסנת
    אוני' לסלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסנת מלסלי

עלמה אחת
    11/02/2010

את לא ממש ענית לכותבת ההודעה הראשית אלה הזמנת אותה לפגישה בלסלי.
    למה שלא תעני לה פה בפורום?

(השאלות של הנ'ל מעניינות גם אותי)

אני אגיע כנראה לפגישה בלסלי בלי קשר אז אין צורך להזמין אותי

אשמח אם תגיבי לשאלות של הבחורה ואני בטוחה שאני לא היחידה שהנושא מעניין אותה.

מה דעתך?

שב'ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל מאוד כי נאמר לי מהנציגה של לסלי

עלמה אחת
    13/02/2010

כאן שהם מעוניינים בשקיפות מוחלטת

לי אישית אין בעיה כל פעם שהנציגה של לסלי תזמין כותבות לפגישה להציג גם את הצד הפחות יפה של האונברסיטה שמוטב שהכותבות ידעו.
    וזה שלמרות כל היתרונות של האוניברסיטה ולמרות שאני שוקלת ברצינות ללמוד בה אי אפשר להתעלם מהחיסרון הענק שיש לה והוא שהלימודים בלסלי יקרים לאללה והוא מכויין למעמד הכלכלי הגבוה מאוד שיכול להרשות לעצמו את הלוקסוס הזה.

אם לסלי בעד שקיפות מלאה אני בטוחה שלא יהיה להם אכפת שאציין את הפרט ה"שולי" הזה.
    שוב אין לי דבר נגד לסלי ההפך... אבל שקיפות זה שקיפות

אני מציעה לך אלכס לעשות את אותו הדבר בלי עצבים
    פשוט לציין שלסלי לא מיועדת לכל אחד רק למעמד הכלכלי הגבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגמא

אלכס
    13/02/2010

קודם כל אני לא עצבני בקשר ללסלי - זכותם במדינה דמוקרטית להחליט על שכר לימוד במכללה פריטית לראות עיינם

מה שכן אני רוצה לציין - שאם מישהו שואל לגבי גובה שכר לימוד בלסלי(גם בפורום של לסלי) אין שום סיכוי שנציג לסלי יכתב בפורום מה גובה שכר לימוד בלסלי(במסלול מסויים שלגביו נשאלה השאלה) ויכתבו לפנות למזכירות ויציינו מספר טלפון שלהם. יחד עם מס' הטלפון שלהם יציינו סיבה או סיבות למה לא ניתן לענות על גובה שכר לימוד בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה בפורום הפרטי של ממסד האקדמי

עלמה אחת
    13/02/2010

לסלי זכותם לעשות כרצונם
    זה האתר שלהם והפורום שלהם

אבל אם הם מגיעים לפורמים אצמעים שלא קשורים ללסלי זכותי לציין שעם כל היתרונות (ויש כאלה) יש גם חסרונות והוא השכר שעם כל הכבוד אי אפשר להתעלם ממנו.
    וכן כאשר הנציגים שלהם יגיעו לכאן וינסו לשווק את עצמם זכותי לציין את החיסרון ה"שולי" הזה.

זה מה שאני מתכוונת לעשות
    מציע למי שחושב כמוני לעשות גם
    (ולא באתר של לסלי אלה בכל האתרים והפורמים שלא קשורים ללסלי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השקיפות

אלכס
    13/02/2010

אני חושב שהשקיפות במתן המידע שכל כך מתפארים בו נציגי לסלי כוללת גם פרסום של גובה שכר לימוד ולא משנה באיזה מקום(גם בפורום של לסלי) כאשר נשאלת שאלה מסוג זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תעשה מה שאני מתכוונת לעשות

עלמה אחת
    13/02/2010

לצרף את המידע הזה (בעיקר בפורמים הפרטיים)
    בשם הכנות והשקפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעלמה ואלכס

אסנת
    14/02/2010

עלמה ואלכס שלום רב,

כפי שנהוג במוסדות אקדמיים רבים בארץ ובעולם נתונים בנוגע לשכ"ל מקבלים ממזכירות המוסד בלבד, לתשומת ליבכם, סעיף זה כמובן כולל בתוכו גם פרמטרים כספיים חשובים נוספים לשכ"ל. כל מתעניין המבקש לדעת את הנתונים הללו מקבלו ללא כל עיכוב אפילו ברמה טלפונית.
    בברכה, אסנת
    שלוחת אוני' לסלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסנת מצוות לסלי

עלמה אחת
    14/02/2010

אם תשימי לב אני לא דווקה דיברתי על השכר לימוד.

הבחורה שפתחה את השירשור שאלה שאלות כלליות (לא קשורות לשכר למיטב הבנתי

אני מעתיקה לך אותם פה כדי לחסוך לך את החיפוש

1. האם יש עבודה בתחום אחרי התואר?
    2. מהו השכר ההתחלתי במוסדות השונים? משרד החינוך? מוסדות פרטיים?וכל מקום אחר שעולה על דעתכם.. מדובר על שכר מינימום של 21 שקל לשעה? באמת שאני לא יודעת..
    3. האם אפשרי להמשיך אחרי הפרקטיקום להמשיך ולעבוד באותו המקום בו הוא נערך (וכך לדעת שיש לפחות מקום עבודה מובטח אחד לאחר מכן?
    4. אני מאוד אוהבת עבודה עם ילדים, האם מקובל לעבוד עם ילדים בתחום? באיזה גילאים בערך הילדים יכולים להיות כדי להתחיל איתם טיפול בפסיכודרמה?

אלה השאלות
    נראה לי שאפשר לענות על השאלות האלה כאן בפורום ולא בפגישה 1 ל1 במשרדים של לסלי.
    אני לא רואה פה שאלה שנוגעת לשכר לימוד או משהו אישי

במקום לענות את מזמינה אותה לפגישה כנראה כדי שתוכלי לשווק את האוניברסיטה.

שוב .. נראה לי שי לך הרבה ידע בתחום אשמח את תעני כאן גם אותי זה מעניין.

שוב... אין צורך להזמין אותי אלכם . כפי שאמרתי אני מתכוונת להגיע בקרוב
    אבל אני מודעת לזה שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו את הלוקסוס הזה שללמוד בלסלי.

עלמה אחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו