מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי דרמה תרפיה-תואר שנישירלי28/02/2010
שלום:)
רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד תואר שני לדרמה תרפיה.
הבנתי מפה באוניברסיטת חיפה,זה כנראה לא בדיוק מה שאני מחפשת,בנוגע ללסלי,מדובר בשלוחה שקיימת בארץ?
איפה יש עוד מקומות לעשות בהם תואר שני ולא תעודה?
ואם אפשר לקבל מידע על מה ההבדל בדיוק בין פסיכודרמה לדרמה תרפיה אני אשמח :)
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמה תרפיה
ד``ר עפרה קמר28/02/2010שירלי שלום
לימודי דרמה תרפיה קיימים גם במכללת תל חי. לגבי ההבדל בין פסיכודרמה לדרמה תרפיה הייתי מציעה ביקור בויקופדיה כדי לקבל מושג ראשוני על המונחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמה תרפיה ופסיכודרמה
מיה גל M.A.28/02/2010שירלי שלום,
ניתן לכתוב רבות על ההבדלים בין דדרמה תרפיה לבין פסיכודרמה, אולם באופן כללי ההבדל נעוץ במידת הישירות של הדברים: בעוד שפסיכודרמה עוסקת באופן ישיר ומודע בבעיה, בקושי או בענין לא פתור, והמטופל מביע את רצונו לעסוק בסוגיה ונעשית עבודה פסיכודרמטית (באמצעות חילופי תפקידים, בניית סצנות, כפילים וטכניקות פסיכודרמטיות נוספות) על הנושא, הרי שבדרמה תרפיה העבודה היא השלכתית ומורחקת. לא עוסקים ישירות בדבר עצמו. עוסקים בדבר דרך הצגה, סיפור תאטרון בובות או כל דרך מורחקת ומושלכת אחרת. למשל, ילד שמטופל על ידי דרמה תרפיה לא ידבר באופן ישיר עלח מצוקותיו, אולם הדבר יעלה באופן עקיף דרך הצגה שיעשה או סיפור שיספר, וגם העבודה הטיפולית עימו תיעשה בהתערבויות עקיפות ומורחקות יותר, דרך המשחק, ההצגה או הסיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי דרמה תרפיה בתל-חי
שירלי04/06/2010ידוע לי שיש לימודי תעודה בתלחי-אבל לפי מה שאני מבינה, לימודי תעודה עוד כמה שנים לא יהיו שווים,וצריך לימודי תואר.
הייתי בתלחי-והתרשמתי,אבל נאי מפחדת ללמוד תעודה,
החששות מוצדקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
אלכס04/06/2010אולי תספרי על ההתרשמות שלך מתל חי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני טיפולי בלסלי
אסנת01/03/2010שירלי שלום רב,
במידה ותחליטי להתמקד בפסיכודרמה, ניתן ללמוד תואר שני טיפולי בפסיכודרמה בשלוחת אוני' לסלי בנתניה- פולג (התואר בטיפול בהבעה ויצירה – התמקדות בפסיכודרמה).
אנחנו ממליצים למתעניינים שמתלבטים בין שני תחומים, בנוסף לאיסוף חומר על שני המסלולים, להתנסות בשניהם. לשם כך אנו עורכים בתים פתוחים שעיקרם קיום סדנאות התנסות מקצועיות בתחום.
את מוזמנת להירשם במזכירות לסדנא בפסיכודרמה כשההרשמה תיפתח.
מאחלת לך בחירה מוצלחת,
אסנת.
שלוחת אוני' לסלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף למילים של אוסנת
עלמה אחת01/03/2010מצוות לסלי
אכן אפשר ללמוד בלסלי אבל יש לקחת בחשבון שהשכר לימוד בלסלי יקר מאוד ואיננו מיועד לכל כיס.
כן. הם יגידו שהתואר הוא בין לאומי ושזהו תואר שני טיפולי ולכן הוא יקר (אה וגם באופן כללי תואר באומנות יקר יותר)
אבל קחי בחשבון שהשכר בלסלי יקר הרבה יותר ממכללות אחרות..
לצערי כיום לסלי הוא המקום היחיד שמעניק תואר שני טיפולי ביצירה והבעה
ולפי מה שקראתי וחקרתי המגמה במשרד הבריאות הוא להפוך את העיסוק בהבעה ויצירה לבעלי תואר שני . זה תהליך שיקח זמן (לפחות כמה שנים לדעתי) אבל זו המגמה.
גילוי נאות : הנ'ל כותבת מתוך איסוף מידע שקראה וחקרה . היא איננה אשת מקצוע . אבל כן שוקלת ברצינות רבה ללמוד את התחום ולעסוק בו.
כך אם מישהו רוצה לתקן אותי או להוסיף לדברי מוזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעלמה
ליהי03/03/2010עלמה היי
אני מסתכלת הרבה בפורום הזה, ואני חושבת לעצמי למה את כ"כ כועסת? אני הייתי בלסלי, התרשמתי שזה מוסד מסביר פנים, אמין ומקצועי.
את מתמקדת רק במחיר ונראה לי שלטווח הארוך זה שיקול משני. הרי כל ההתקדמות המקצועית הפורמאלית מבוססת על הרקע הלימודי שלך, וזה נראה לי שווה.
בכל אופן אני מבינה שאת מתכוונת להירשם לשם וגם אני, אולי עוד נתראה בכיתה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רוצה ללמוד?
אלכס03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהי - אינני כועסת כלל
עלמה אחת04/03/2010ההפך.. כפי שכתבתי אין ספור פעמים גם אני שוקלת ללמוד שם.
**אבל** אני פשוט לא אוהבת את הפרסום האגרסיבי שלסלי עושה בפורמים. אני מבינה את היתרונות בלסלי אבל מבינה גם שאי אפשא להתעלם מהעובדה שלסלי לא מיועדת לכל כיס .
אלה יותר למעמד הכלכלי הגבוה.
צריך לציין את זה גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)