מתעניינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניינת
    שיר
    28/02/2010

יש לי שאלה קצת "מורכבת". אני מתעניינת מאוד בלימודים המציעים הכשרת מטפלים בתנועה.
    במקצועי אני אחות מוסמכת,וכיום אני לומדת לקראת תואר ראשון בתחום אחר. שאלתי היא: האם ישנו מוסד אשר מוכר ע'י משרד הבריאות ואשר מכשיר מטפלים לעיסוק זה אך במסלול עתודה ולא במסלול תלת שנתי?? מסלול עתודה אשר יאפשר עיסוק בתחום כמובן.

תודה.
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעניינת

הוספת תגובה

• תשובה לשיר

ד``ר עפרה קמר
    28/02/2010

אני מציעה שתפני למוסדות שמלמדים טיפול בתנועה ותבררי על תוכנית הלימודים. המוסדות הם : סימינר לוינסקי, סימינר הקיבוצים, מכללת דוד ילין, לסלי קולג', בית ברל ואוניברסיטת חיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי - טיפול בתנועה

אסנת
    01/03/2010

שיר שלום

לא ברור משאלתך האם יש לך כבר תואר ראשון או לא. אם כן, את לא צריכה לעשות שוב תואר ראשון, אלא השלמות של קורסים ספציפיים נדרשים.
    פירוט נרחב הן על מסלולי ההכשרה/ מוסדות ההכשרה המאושרים ע"י משרד הבריאות, הן על הקריטריונים לקבלה ללימודים, והן על תכנית ההכשרה המעשית הנדרשת ממוסדות אלו ניתן למצוא בחוזר מנכ"ל משרד הבריאות האחרון (פברואר 2009)
    באתר של לסלי בדף הבית יש לינק לחוזר מנכ"ל הנ"ל.
    בכל מקרה במידה ואת בעלת תואר ראשון מומלץ להגיע לייעוץ אישי בנושא.

בברכה,
    אסנת
    שלוחת אוני' לסלי בישראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו