שינוי בגיל 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בגיל 30
    יואל
    27/04/2010

אני בן 30 ונמצא בפרשת דרכים. ברשותי תואר ראשון בלימודי פסיכולוגיה אך מזה כשנה מאז סיום התואר אני מרגיש שאני לא מוצא את עצמי (כיום אני עובד בעבודות משרדיות ). הייתי רוצה לשנות את הכיוון שלי למשהו חדש ושונה. חשבתי על טיפול באמנויות. תחום מאתגר, עבודה עם אנשים וסיפוק.

בחנתי כמה מקומות לימוד ואני כבר די סגור על המדרשה לאמנות במכללת בית ברל, אבל אני מתלבט אם בגילי כדאי לעשות את השינוי המקצועי הזה

תודה,
    נימרוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בגיל 30

הוספת תגובה

• יש לך מזל

אלכס
    27/04/2010

שאתה בן 30. לרוב, אנשים עושים שינוי מקצעוי בסביבות גיל ה-40

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליואל

מיה גל M.A.
    29/04/2010

יואל שלום,
    ראשית, לעולם לא מאוחר מדי לעשות שינוי מקצועי, על אחת כמה וכמה בגיל 30, שהוא גיל צעיר יחסית. קשה להסביר את ההבדל בין ללכת לעבודה שאתה אוהב לבין ללכת לעבודה שאתה לא אוהב.

שנית, וחשוב מכך, טיפול דורש בשלות רבה, בשלות שלמעטים מאד יש אותה בגילאים צעירים. לדעתי זה רק יתרון שאתה מעט מבוגר יותר, ואולי בוגר יותר. כשתלמד תראה שנסיון החיים והתהליכים שעברת עד כה רק יתרמו לך, ואתה תמשיך לעבור תהליכים ולהבשיל תוך כדי הלימודים ולקראת היותך מטפל, ויש לקוות שגם לאחר מכן.
    בהצלחה!
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם

יואל
    03/05/2010

אני באמת מרגיש ששינוי לכיוון של טיפול באמנות מתאים לי ובהמשך השבוע ארשם ללימודים במדרשה לאמנות.

קצת מתרגש אבל זה טבעי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליואל

מיה גל M.A.
    04/05/2010

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו