התלבטות עצומה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות עצומה!
    ציפי
    07/05/2010

אני אחרי תואר ראשון במדעי ההתנהגות, פסיכולוגיה חינוכית. יש לי רקע עשיר במחול ברוך ה'. אני דתייה ולכן החלטתי ללמוד בבית וגן תרפיה בתנועה אבל הפסקתי בגלל בעיות שהם אפילו לאמוכרים במשרד החינוך. עכשיו אני ממש בהתלבטות אולי ללמוד שנה הבאה בלזלי קולג'. בררתי כבר אצליהם ושבוע הבא אני אגיע ליום הפתוח. השאלה שלי האם זה באמת נכון שהם עולים על אוניברסיטת חיפה מהפן הזה שהם במהלך שנתיים נותנים 900 שעות עבודה מעשית לעומת חיפה שצריך בשבילהם עוד שנה (סה"כ 3 שנים) ואז הסכום בין שני המקומות כמעט זהה. והאם באוניברסיטת חיפה זה נכן שזה לא ממש תואר בתנועה אלא תואר שני בחינוך? וגם האם הM.A של לזלי קולג' באמת יעזור לי להתפתח פה בארץ ואין איתו שום בעיה אפילו שאינו ישראלי. אשמח מאוד לתשובות. תודה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות עצומה!

הוספת תגובה

• התלבטות זהה

ענבל
    30/12/2012

היי ציפי,
    כיוון שאני נמצאת היום בדיוק באותו מקום שהיית בו לפני שנתיים.
    אשמח לדעת- מה מסקונתייך ותובנותייך בהנחה שהתקדמת בתהליך.

רוב תודות לך!
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות

אלכס
    07/05/2010

שנה שלישית בחיפה עולה 7000 ש"ח
    שנה ראשונה ושניה עולות 18000 ש"ח כל אחת. סה"כ עלות לימודים בחיפה 43000 ש"ח
    בלסלי הלימודים עולים 96000 ש"ח

בחיפה התואר הוא של הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות אך במגמת טיפול בתנועה למשל. אין עם זה שום בעיה מבחינת החוק החדש שבדרך שיתחשב בסוגים שונים של פקולטות האם במקומות שונים, כאשר המגמה היא זו שתציין את סוג המסלול הטיפולי

בלסלי מקבלים 1050 שעות התנסות מעשית
    תואר של לסלי מוכר ע"י משרד הבריאות וע"י משרד הבריאות

יש אפשרות ללמוד לימודי תעודה בסמינר הקיבוצים ולאחר מכן להשלים בחיפה לתואר שני בהתאם לתנאי הקבלה שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו