תרפיה באומנות לבעלת ת.הוראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה באומנות לבעלת ת.הוראה
    מיכל ח
    25/05/2010

שלום!
    האם ניתן ללמוד תרפיה באומנות אם יש לי "מוסך בכיר", תעודת הוראה ממשה"ח?
    בעיקרון למדתי גם לתואר ראשון אקוויולנטי, אך לא סיימתי אותו.

האם אני חייבת לסיימו?או שניתן להתקבל ע"ס ת. הוראה?
    ב"ביטוי"בר"ג אמרו לי שזה ניתן לשיקול.

איזו תעודה מקבלים שם?מישו מכיר? אמרו לי שכ"ל 12,500 לאחר מלגה. איך זה נחשב?

אני מעוניינת בלימודים נפרדים לנשים,מישו מכיר עוד מקום חוץ מהם?
    אשמח אם מישו יעזור לי עם מליון השאלות שלי, אני ממש רוצה את התחום,אך לא מכירה מאום!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    25/05/2010

שלום,

את חייבת תואר ראשון כדי להיות מטפלת באומנות. עומד להיחקק חוק שיחייב תואר שני בטיפול בהבעה ויצירה, לכן המוסדות שילמדו טיפול באומנות יחייבו ללמד לתואר שני בו.

נכון להיום: יש מקומות שמעניקים תעודה ויש מקומות שמעניקים תואר שני.
    לגבי שכר לימוד - יש צורך לפנות למוסד שבו את מעוניינת ללמוד ולברר לגבי גובה שכר לימוד. גובה שכר לימוד משתנה ממוסד למוסד.

אם את מעוניינת לעבוד בסקטור הציבורי לאחר סיום לימודייך אז נכון להיום אין מוסד עם לימודים
    נפרדים לנשים שבסיום לימודייך בו תוכלי לעבוד בסקטור הציבורי כמו משרד הבריאות או משרד החינוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שיש! במכללת בית וגן בירושלים

תרפיסטית
    10/10/2010

יש שם מסלול לנשים בלבד. וזה לא קשור לעבודה עם הסקטור הציבורי!! רק הלימודים בנפרד, לא העבודה מעשית.
    לא לענות תשובות אם לא יודעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    10/10/2010

למה לא יודעים...הרי השאלה נשאלה לפני 5 חודשים...
    מתרחשים שינויים, וזה אחד מהם - לפני כמה ימים פורסם עדכון לחוזר מנכ"ל משרד הבריאות שבו אין הבדלה באפשרות העסקה במשרד הבריאות בין בוגרי מוסדות לימוד המוכרים ע"י מל"ג. מכללת ירושלים(בית וגן) היא אחת מהן שלפי עדכון חוזר מנכ"ל משרד הבריאות בוגריה יוכלו להשתלב בעבודה במשרד הבריאות(אך עדיין לא במשרד החינך).

אני מבין שאת מעוניינת לפרסם את המככלה שלך, מה כן שהארכתם בשבועיים את תקופת ההרשמה לשנה א'(ולכן הדחיה של שבועיים של תחילת לימודי שנה א').

ניתן לעשות זאת בצורה מכוובדת ולא בצורת הכפשה של מישהו אחר(נקודת מחשבה למי שבודק אפשרות להירשם אצלכם)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכללת בית וגן

שולי
    12/10/2010

היי, אני מעוניינת להירשם ללימודי תרפיה במכללת בית וגן. לא הבנתי לפי התשובה למעלה, האם לא ניתן להשתלב אחרי הלימודים במשרד החינוך?? ולמה הם האריכו את תחילת הלימודים באמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    12/10/2010

ניתן לעבוד במשרד החינוך לא על תקן של מטפל. מחכים לחוזר של משרד החינוך שילך בעיקבות משרד הבריאות(שמשרד החינוך עושה כך בדרך כלל כאשר מדובר במקצוע טיפולי) שיאפשר לקבל לעבודה במשרד הבריאות את המטפלים בהבעה ויצירה עם תעודות ו/או תארים של כל המוסדות שקיבלו הכרה ע"י מל"ג.

אם את מעוניינת להרשם למכללת בית וגן כדאי שתזדרזי. ההארכה של שבועיים של תקופת ההרשמה ל שנה א' באה בין היתר בעיקבות חוזר מנכ"ל של משרד הבריאות שמאפשר לקבל לעבודה במשרד הבריאות את המטפלים בהבעה ויצירה עם תעודות ו/או תארים של כל המוסדות שקיבלו הכרה ע"י מל"ג - לראשונה כולל אלה שסיימו טיפול בהבעה ויצירה במכללת בית וגן.
    כמו כן היה מיעוט של הנרשמים השנה למכללת בית וגן(ואני מניח שגם של שאר המכללות שמלמדות לתעודה) בטיפול בהבעה ויצירה גם בגלל הדרישה העתידית של החוק החדש שבדרך של חובת תואר שני כאחד התנאים לקבלת ההכרה לעבוד במקצוע ע"י משרד הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון חלקי

אלכס
    12/10/2010

ניתן לעבוד במשרד החינוך לא על תקן של מטפל. מחכים לחוזר של משרד החינוך שילך בעיקבות משרד הבריאות(שמשרד החינוך עושה כך בדרך כלל כאשר מדובר במקצוע טיפולי) שיאפשר לקבל לעבודה במשרד החינוך את המטפלים בהבעה ויצירה עם תעודות ו/או תארים של כל המוסדות שקיבלו הכרה ע"י מל"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלכס

שרית
    12/10/2010

בתור מתעניינת שעוד לא החליטה איפה ללמוד, עברתי קצת על התכנים והתגובות בפורום. ולמרות שבד"כ אני לא אקטיבית בפורומים, הייתי חייבת להגיב. כי זה כבר מוגזם!
    לא יכול להיות שכל אחד שמפרגן למוסד כלשהו אתה ישר תוקף אותו שהוא עובד במוסד הזה, הרעיון של האינטרנט שכל אחד יכול להמליץ על כל מוסד, וזה אמור לייצג דעה כזו או אחרת על המוסדות, בד"כ מייצגת.
    יש לי גם שאלה לך, את מי אתה מייצג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    12/10/2010

שרית שלום,

עם כל תלונה וטענה אם ישנן כאלה ניתן לפנות למנהלות הפורום שעושות את עבודתן נאמנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו