מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודים בלסלייוכי04/07/2010
שלום.
אני מעוניינת להתחיל ללמוד בשנה"ל תשע"א פסיכודרמה לתואר שני.
אפשרויות המימון שלי לתואר מאוד מצומצמות, ואני לא יודעת אם אוכל לעמוד בגובה שכה"ל.
אולם מאחר ואני יודעת כמה זקוקים למטפלים בציבור החרדי ואינני רוצה להתפשר וללמוד לימודי תעודה, רציתי לדעת אולי יש אפשרויות מימון נוספות (כל קרנות המלגות אליהם פניתי לא מכסים את לסלי).
בתודה
יוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע למימון
אסנת04/07/2010יוכי שלום,
תתאמי בבקשה מול מיכל או מול טלי פגישת ייעוץ בנושא ועדת חריגים, טלפון: 098656501 שלוחה 221 או 218.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אסנת אני שאלתי פה שאלה
עלמה04/07/2010לגבי האוכלוסיה שלומדת בלסלי
ולא ענו לי.
האם אלה מבוגרים שיש להם כבר מקצוע מפרנס ומחפשים משהו "משני"?
אנשי הייטק שמחפשים מקצוע שני ויש להם מימון ומקצוע ?
כי 100.000 זוזים זה לא הולך ברגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/07/2010אולי כדאי לך לחכות שנה כי עומד להיחקק חוק חדש כמו שאת יודעת ועוד מקומות לימוד אולי יקבלו רשיון להוראה של תואר שני. במקרה כזה ללסלי לא תהיה ברירה אלא להוריד את גובה שכר לימוד לרמה אנושית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה באמת לגבי החוק?
יוכי04/07/2010אני בכל מקרה צריכה לחכות שנה ולהשלים קורסי דרמה, אבל מה לגבי החוק? מתי הוא אמור להכנס לתוקף ומה תוכנו בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/07/2010החוק עבר קריאה ראשונה בכנסת הקודמת לכן חלה עליו חובת רציפות טיפול בכנסת הנוכחית. כרגע לאחר שגובשו המלצות של משרד הבריאות לתוכנית לימודים טיפולית לתואר שני בהבעה ויצירה, המועצה להשכלה גבוהה אמורה לקבוע אילו מוסדות עומדים בקריטריונים שגובשו ע"י משרד הבריאות. כאשר יגובשו המלצות סופיות לגבי קריטריונים של תוכנית לתואר שני ומוסדות שיהיו זכאים ללמד מסלול לימודים לתואר שני הן יועברו לועדת הכנסת שתעביר את החוק לקריאה שניה ושלישית של הכנסת.
תוכן החוק בגדול זאת קריטריונים לתוכנית לימודים טיפולית בהבעה ויצירה וחובת תואר שני בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יוכי05/07/2010תודה על התגובה המפורטת.
אילו מוסדות עומדים כעת בראש הרשימה? כלומר מי מוביל את התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס05/07/2010את התהליך מוביל אירגון י.ה.ת - איגוד מטפלים בהבעה ויצירה, אשר גייסו את ח"כ אחמד טיבי שהגיש הצעת חוק פרטית הנ"ל בכנסת הקודמת. הצטרף אליו ח"כ פרופ' אריה אלדד שמוביל את החקיקה בועדת הכנסת בכנסת הנוכחית. המאבק לחקיקה ממומן ע"י חברי י.ה.ת - 100 ש"ח לשנה כל אחד כאשר הכסף מושקע בלוביסטים בכנסת שדוחפים את החוקים שם.
לפי החדשות האחרונות, מעצה להשכלה גבוהה אמורה להגיש את המלצותיה לועדת הכנסת בחודש אוגוסט השנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאר המוסדות
יוכי05/07/2010מה בנוגע למוסדות שלא לימדו לפני 2005 ולכן אין להם גם אישור העסקה ממשרד החינוך. האם תעודה שאקבל במקום כזה תהיה קבילה ללימודי תואר שני בבוא הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס05/07/2010כמעט בודאות לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יוכי
אסנת05/07/2010ליוכי שלום,
בניגוד למה שכתוב בהודעות הללו, בפגישת הייעוץ על ועדת חריגים דנים באופציות פריסה רחבות ללא ריביות עבור מספר סטודנטים מצומצם.
אני מציעה לך בחום להיעזר בעצות והכוונות של אנשים מנוסים, בוגרים ואקדמאים מהתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס05/07/2010הפריסה היא לשנתיים וחצי כאשר הסכום שאמור להיות משולם עם תחילת הלימודים הוא 20 אלף ש"ח, במהלך הלימודים 30 אלף ש"ח, ובסוף הלימודים עם קבלת דיפלומה) 50 אלף ש"ח.
עדיין נשאר לשלם 100 אלף ש"ח תוך שנתיים וחצי(עד להגשת התזה וקבלת הדיפלומה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה פריסה {ציני}
עלמה115/07/2010כן.. עדיין צריך לשלם את ה100.000 ש"ח
כך שזה לא ממש מקל על העסק.
אני כולי תקווה שבקרוב יהיו עוד מוסדות עם תואר שני לטיפול באומנויות ולסלי יצתרכו לעשות חשיבה מחודשת על שכר הלימוד הלא הגיוני הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)