מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תואר שנימטופלת02/08/2010
אני מתעניינת בלימודים לתראפיה באומנויות.
הרצון שלי הוא ללמוד תואר שני ולא לימודי תעודה.
ביררתי עם לסלי והם דורשים כ-100,000 אלך ש"ח לשנתיים.
ואוניברסיטת חיפה רחוקה לי....(לא יודעת כמה הם מבקשים ולכמה שנים)
האם יש עוד בי"ס\מכללה שנותנים תואר שני ללימודים אלו?
קראתי את המאמר ב"הארץ, ולהבנתי, בלימודי תעודה אני מסתכנת בעבירה פלילית. זאת במידה והחוק המחייב תואר יעבור, האם זה נכון?!
אם כך, האם כדאי להירשם ללימודי תעודה או פשוט לחכות שיקום מתחרה רציני (ללסלי) במרכז הארץ?
מה המלצתכם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס02/08/2010האם השנה את יכולה להירשם ללימודי תעודה עדיין?
אם לא, אז אני מציע לך לעקוב אחר התפתחויות של חקיקת החוק והתארגנות של מוסדות לימוד בהתאם לכך ואז לשאול שוב את שאלתך לקראת השנה הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אלכס
מטופלת03/08/2010מבדיקה שעשיתי, לא ניתן להירשם ללימודים.
פרט ללסלי (שהם יקרים ואולי יוקרתיים (-:) שההרשמה אליהם מסתיימת בסוף אוגוסט.
אכן החלטתי לחכות השנה ולראות לאן העניין החוקתי יתפתח.
אישית אני מעדיפה תואר ישראלי ואני חושבת קליני, זאת אם המילה קליני אומרת שהוא מעשי!
אמשיך לעקוב,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים השניה
עלמה109/08/2010אני ממליצה לברר אם אפשר עדיין להרשם לתל חי (אישית כתבתי להם מייל עדיין לא הגיבו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך
אני10/08/2010הייתה לי מחשבה דומה, בסוף בחרתי ללכת על התואר, חשבתי שעדיף לשלם עכשיו מאשר להתמודד עםבעיות בהמשך כי אין רישיון, דיברתי עם המשפחה שלי והם הסכימו איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מחיפה
אפרת10/08/2010חיפה זה לא סוף העולם
אל תתנו לזה להוות שיקול....
אני אומרת זאת מניסיון...אני אמא לילד בן שנתיים ועברתי את שנה א' בשלום
עם נסיעות מהדרום לחיפה ברכבות
נותן קצת זמן איכות עם עצמי, קצת זמן לעבור על סיכומים ומאמרים....
וזה סך הכל יומיים בשבוע.
לא כזה ביג דיל!
ווה את ההשקעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס10/08/2010בהצלחה אם יש לך 100 אלף ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)