מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת עצהלי30/08/2010
שלום רב
אני סיימתי לימודי תרפיה באמנות לפני 7 שנים ומאז נאבקתי עם עבודות
לרוב עבדתי ליד התחום בהדרכת אמנותבמשרות חלקיות כדי לשרוד כלכלית.
כיום אני שוקלת לנסות את התחום באופן פרטי , מאחר והיום אין בחיי לחץ כלכלי
אך לא בטוחה לגבי זה מאחר והתרחקתי מתחום הטיפול מספר שנים . רציתי לקבל דיעה בנושא .
אנא אל תשפטו אותי בחומרה מידי , לא הצלחתי להשתלב ולהיקלט ע"י מסגרת בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
מיה גל M.A.30/08/2010לי שלום,
חלילה לי מלשפוט אותך. אני חושבת שאת צריכה לשאול את עצמך מדוע לא השתלבת בתחום, והאם משהו השתנה מאז ועד היום. האם את מרגישה בשלה מבחינה מקצועית, נפשית ואישית לטפל באנשים, אם באופן ציבורי ואם באופן פרטי. יודגש שבעוד שבטיפול במסגרות ציבוריות קיים גב מקצועי - ישיבות צוות, הדרכות, קולגות, השתלמויות וכדומה, הרי שבטיפול בקליניקה פרטית גב זה אינו קיים, פרט להדרכה פרטית. את צריכה להיות כנה עם עצמך ולשאול את עצמך האם את נמצאת במקום כזה היום. טיפול באנשים כרוך באחריות כבדה כמו גם ביכולות טיפוליות רבות ובידע.
את אומרת שהיום אין לחץ כלכלי בחייך. הייתי מציעה לך לנסות שוב להשתלב קודם כל במסגרת ציבורית כלשהי ולחוש אם את רוצה ומרגישה בשלה להמשיך ולעסוק במקצוע הטיפולי. כך תוכלי לרכוש הרבה ידע ונסיון, ובבוא העת, אם תרצי, תוכלי להשתמש בהם גם באופן פרטי.
במידה ותרצי לשוחח עוד בנושא את מוזמנת לפנות אלי טלפונית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)