קצת עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת עזרה...
    לירון
    01/09/2010

אני חיילת משוחררת ואני מתעניינת מאוד בתרפיה באומנות. אני רוצה לעסוק בזה בעתיד אבל אני קצת מבולבלת...
    לא קראתי את הכתבה ב"הארץ" אבל הבנתי שהחוק שהולך לעבור אומר שרק מי שיש לו תואר שני יוכל לעסוק בתחום. אין לי בעיה עם זה כי זה מה שאני מתכוונת לעשות, אבל אני מתלבטת לגבי התואר הראשון.
    אני יודעת שבמכללת ביטוי מציעים לימודים לתואר ראשון באומנות עם היבטים פסיכולוגיים ככה שההתקבלות לתואר שני במכללה היא אוטומטית ובלי השלמת קורסים ושעות - דבר שמקל מאוד.
    מצד שני-אני לא יודעת אם הם מקנים תעודה או תואר.
    ואם אני אלמד במכללת ביטוי רק תואר ראשון, זה יקל עלי להתקבל לתואר שני גם במוסדות אחרים כמו אונ' חיפה?
    האמת היא שעד עכשיו הייתי די סגורה בקשר ללימודים בביטוי אבל אחרי הכתבה אני מתלבטת מאוד...

תודה
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת עזרה...

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    01/09/2010

קודם כל תבדקי במועצה להשכלה גבוהה אם מסלול הלימודים שאת מעוניינת בו מוכר לתואר ראשון על ידה.
    אם כן, אז תראי אם המקצועות בפסיכולוגיה מהרשימה להלן נכללות בתוכנית הלימודים:
    מבוא לפסיכולוגיה 2 נ"ז
    פסיכולוגיה התפתחות 4 נ"ז
    פסיכופתולוגיה 4 נ"ז
    תאוריות אישיות 2 נ"ז
    שיטות מחקר 2 נ"ז
    פסיכופיזיולוגיה 2 נ"ז
    סטטיסטיקה 2 נ"ז

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הייתי עושה דבר קצת שונה

עלמה1
    04/09/2010

לומדת תואר ראשון במדעי ההתנהגות \ פסיכולוגיה או חינוך
    ששם לומדים את המבואות
    פסיכולוגיה
    פסיכולוגיה התפתחותית
    פסיכופתולוגיה
    וכו
    באותו זמן הייתי נרשמת לחוג תאטרון כדי להשלים שעות תאטרון

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו