מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תגובה לאלכס
רינת21/09/2010שתדע- שלסלי יכולים להגיש נגדך תביעה משפטית על הוצאת דיבה. אם לא עברת תהליך קבלה בלסלי, איך אתה יודע כמה מתקבלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמות לתואר שני בהבעה ויצירהמרוה04/09/2010
עוד משוואה להתלבטות-
אני מצרפת לינק לתוכנית השלמות לתואר שני של אוניברסיטת תל אביב
שכפי שהם כותבים נוצרה עקב הצורך ההולך וגובר לתואר שני של מטפלים בתחום.
הם שנתיים (4 סימסטרים) יומיים בשבוע ושכר הלימוד הוא 42 אלף שקלים!!
אם עושים חישוב של שכר הלימוד בסמינר הקיבוצים נניח + השלמות לתואר שני הנ"ל = מאוד מאוד קרוב לשכר הלימוד בלסלי..
ז"א ייתכן שההשלמות לתואר שני שמרביתנו בונים עליהם - יהוו את אותה המעמסה הכלכלית כמו לימודים בלסלי!
ואגב שכר הלימוד בתוכנית הזאת מרגיש לי כמו ניצול של המצוקה של הלומדים לימודי תעודה, וניצול של המצב המעורפל שיש כיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס04/09/2010מי אמר שאלפי בעלי תעודה יצטרכו להשלים לתואר שני? אני לא חושב כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מקווה שבסוף תוכל להגיד
מרוה04/09/2010לכולם "אמרתי לכם" אבל זה לא סוד שהמצב מעורפל וגם אף אחד לא אמר שלא יהיה צורך להשלים.
אני ושכמותי בודקים אופציות.
בגדול גם לי זה לא נראה הגיוני שאנשים שסיימו שלוש נשות לימודים במוסדות שכיום נחשבים בתחום ישלל מהם הרשיון מכיון שהם אינם בעלי תואר שני.
מצד שני אולי עדין יהיה להם רשיון אבל עקב השינוי בחוק הביקוש לבעלי תואר שני בשוק העבודה יגבר ?
אין לדעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010לא יהיה ביקוש לתואר שני אלא לנסיון שיש למטפלים מנוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה אני קוראת גם בפורמים אחרים
עלמה104/09/2010בנושא ושם כותבים אנשים מהתחום עצמו (מרצים \ מטפלים ויו'ר יהת) ממה שהם אומרים המצב מעורפל ולא ברור.
אני אישית בדעה שכן תהיה דרישה להשלמות לתואר שני
אבל בהתחלה הבלגן יחגוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010גם אני קורא שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה קורה "שם"
עלמה104/09/2010אז בוודאי אתה מבין ש כל מה שאתה כותב זה השערות או ניסיון לנבא מה יהיה (כנ'ל גם לגביי אגב).
הם שם מרצים ואנשים מתוך התחום עצמו (כולל יו'ר יהת) לא בטוחים איך יראה תחום הטיפול בהבעה ויצירה . מה יהיו הדרישות וכו
אז על אחד כמה וכמה אנשים מבחוץ לא יכולים לדעת בבטחה מה יהיה בעתיד במקצוע.
אתה (ואני) משערים השערות שלדעתנו נראים הכי הגיוניים אבל זה לא אומר בהכרך שכך זה באמת יהיה וה"ניבוי" שלנו יצא לפועל במציאות.
אנחנו יודעים שכנראה תהיה דרישה לתואר שני
אבל מתי הדרישה תכנס לפועל ויתחילו לייסם אותה?
השנה הבאה?
בעוד שנתיים? שלוש אולי?
ומה יהיו הדרישות מבעלי התעודות ? איך תראה תוכנית ההשלמה לתואר II?
הכל כרגע זה השערות שגם המרצים ויו'ר יה"ת לא יודעים ב100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010מי שרוצה ללמוד ילמד השנה למרות הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה מה שהציעו
עלמה104/09/2010גם בפורום ההוא.
לא לחכות
מי שרוצה ללמוד שיתחיל עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010לא הציעו שם מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיציעו כן
עלמה104/09/2010המנהל הציע
תקרא שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה הייתי שמה קישור לפורום
עלמה104/09/2010ההוא של אלון האס
אבל יש פה נתייה למחוק קישורים אז אין טעם
אני ממליצה לך לעקוב שם על השירשורים
הוא בפרוש המליץ למי שרוצה ללמוד לא לחכות
אני מקווה שההודעה הזאת לא תמחק גם
:-\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010"י.ה.ת מנוע מלייעץ
בהמלצת היועץ המשפטי של י.ה.ת, האיגוד מנוע מלייעץ לציבור איך לנהוג במצב המעורפל הנוכחי, לגבי הלבטים אם להתחיל כעת לימודים בטיפול ביצירה והבעה ובאיזו תוכניות הכשרה. זאת, כדי לחסוך ממנו תביעות משפטיות, בשל פגיעה בכושר ההשתכרות של תוכניות ההכשרה או אפליה של מי מהן. כל עוד ועדת הרווחה והבריאות בכנסת לא אומרת את דברה ומחליטה מה תהיינה הוראות המעבר, כל המלצה היא בגדר ניחוש בלתי אחראי שאין לו על מה להסתמך."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה יש מצב שזה ימחק
עלמה104/09/2010אני קראתי את התשובה של מנהל הפורום אלון האס
"ראשית - לגבי ההמלצה שלך - להתחיל ללמוד ולא להמתין - אני מצטרף "
את השאר אני לא אצטת כדי לא לעשות פרסומת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010עם כל הכבוד(ויש כבוד) אני יכול להתייחס רק להודעות של יו"ר י.ה.ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
עלמה104/09/2010לי נראה (באופ אישי מה שההגיון שלי אומר לי) שיקומו תוכניות להשלמות לתואר II . תוכנית מקוצרת שכזו.
קשה לי להאמין שידרשו עוד לימודים של 3\4 שנים .
אישית הייתי מחכה עם הניסיון לנבא איך יראו תוכניות ההשלמות
מה ילמדו
כמה שנים
והשכר לימוד
קצת מוקדם מידי לזה לדעתי לפחות
אבל לדעתי עם הזמן כן ידרשו שלמטפלים בהבעה ויצירה יהיה תואר II . אחרי תקופת המעבר וכו כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ד``ר עפרה קמר04/09/2010עד שלא תהייה פגישה של הוועדה בכנסת לא נדע מה נידרש מהבוגרים. ההצעה של המל"ג מדברת על כך שכל התוכניות תהיינה חייבות בעתיד להעניק תואר שני , היא לא מדברת על הבוגרים.
צריך לזכור שהמל"ג מדבר רק על תואר שני בטיפול באמנויות. ולא על תואר שני במקצועות אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשרשור
גילה06/09/2010גם אני ביררתי באונ' ת"א על לימודי המשך וגיליתי שזה לא תואר בטיפול אלא רק בהבעה ויצירה. לכן גם אם אני אלמד 5 שנים (ואוציא 100000 ש"ח- 60 על לימודי תעודה+40 על השלמות לתואר שני) עדיין לא יהיה לי תואר שני טיפולי. אחרי שניסיתי המון קיצורי דרך, הבנתי שזה יעלה לי כמו בלסלי. לכן נראה לי שאני ארשם בסוף ללסלי. כי כמו שזה נראה כרגע-עדיף ללכת על בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס06/09/2010שיהיה בהצלחה,
רק תזהרי שאחרי שנה אחת שלא תִמֵצאי מתאימה להיות מטפלת ותצטרכי להיפרד מ-50 אלף ש"ח על כך בתשלום ללסלי על שנת לימודים אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לאמא עם שלושה
יעל11/09/2010אני יודעת שאני רוצה ללמוד טיפול בתנועה
אני גרה מול דוד ילין בירושלים ויכולה ללמוד לימודי תעודה אבל..... אני לא רוצה למצא את עצמי לא רלוונטית
מצד שני חיפה רחוקה נורא שעתיים וחצי נסיעה זאת אומרת חמש שעות נסיעה ביום
אני ממש מתוסכלת
אם משהו יוכל לתת כיוון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס11/09/2010לא יודע אם נרשמת השנה או לא... אם כן, לצערי לא אוכל "לתת לך כיוון" בגלל שהנושא מורכב ואף אחד לא יכול לדעת מה יוליד העתיד.
אם לא נרשמת השנה, אז לפי הבנתי יש סיכוי לא מבוטל ש'דוד ילין' יקבלו בשנה הבאה אישור לתואר שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר עפרה קמר12/09/2010השנה לא נפתחת תוכנית בדוד ילין, ההרשמה לשנה הבאה מתחילה במרץ 2011.
אשמח לדבר איתך - 0547279744, על התוכנית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת
רינת15/09/2010אני לא רואה שום סיבה לכך שאני לא אהיה מתאימה לאחר שנה. אם אני אתחיל את המסלול בלסלי אני גם אסיים אותו. אני מאמינה בעצמי ומאמינה שאקבל את הכלים המתאימים בלימודים בכדי להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עלמה115/09/2010אם יש לך את ה100.000 ש"ח האלה שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס15/09/2010זכותך להאמין בעצמך, אך בלסלי כמעט כל אחד מתקבל ללימודים לעומת למשל מכללת סמינר הקיבוצים ששם מתקבל אחד מתוך ארבעה חמישה. לכן הסינון הראשוני בלסלי יכול לפספס את התאמתך להיות מטפלת ולאחר שנה את עלולה לגלות שהוצאת 50 אלף ש"ח על קרן צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס15/09/2010לסלי מדגישה בכל הזדמנות שזכותה לפסול מי שלומד אצלם גם בכל שלב של הלימודים שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאלכס
עלמה115/09/2010מאיפה אתה יודע שלסמינר הקיבוצים מתקבלים 1 מתוך 4?
נכון ששם יש ראיון קבלה (גם לתל חי יש ראיון) אבל מאיפה אתה יודע על התהליך עצמו?
עברת אותו?
מכיר מישהו שעבר אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס15/09/2010למדתי מבוא לטיפול בתנועה בסמינר הקיבוצים. אז משם...
גם הייתי ביום פתוח של לסלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס15/09/2010נדמה לי שדובר אפילו על 1 מ-5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עלמה115/09/2010זה אולי נכון שלא כולם מתקבלים
אבל לא בטוחה לגבי מספרים ספציפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)