מחפשת עבודה מעשית בירושלים, שנה ב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת עבודה מעשית בירושלים, שנה ב
    רחל
    08/11/2010

אני מחפשת עבודה מעשית בירושלים בטיפול באומנות, אני סטודנטית שנה ב במכללת בית וגן בירושלים, תמורת הדרכה בלבד, מכירים ארגון שמחפש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בית וגן

לרחל
    27/12/2010

אני מתלבטת אם ללמוד שם שנה הבאה תרפיה באומנות.

זה מוכר מתאם משרד החינוך?

אשמח אם תרחיבי.

תודה

רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההכרה והבעיתיות

אלון האס
    31/12/2010

שאלת לגבי ההכרה של משרד החינוך.

הנושא כואב מאוד.
    בעקבות בג"צ שהיה ב 2004, הפסיקו לפקח על המסלולים, ומה שקרה היה שהשתמשו ברשימה הישנה כאילו רק מי שלמד במסלולים שהיו לפני 2004 הוא לגיטימי.

לאחר הרבה מאוד מאמצים, הצליחו להוציא ממשרד הבריאות חוזר מתוקן שביטל את הרשימה והבהיר שכל מי שלמד במוסד שמוכר על ידי המל"ג ועומד בשורה של דרישות, הרי הוא רשאי לעבוד במשרד הבריאות.

הסיבה שלקח כל כך הרבה זמן, היה שהמתינו לראות לאן החוק מכוון. כעת שהחקיקה כבר התקדמה, הצליחו במשרד הבריאות ליישר קו ולהוציא חוזר מתוקן,

אבל משרד החינוך, עדיין לא תיקן את דרכיו וממשיך עד לרגע זה להתשמש באותה רשימה ישנה, הדבר כמובן מנוגד להוראת בג"צ, (לפי הבנתי) אבל משרד החינוך עובד לאט ועדיין לא יצא חוזר מנכ"ל מתוקן.

הבעיה היותר משמעותית היא, מה יקבע המחוקק ?
    לשם כך, צריך לעקוב אחרי החקיקה, לראות איך מתייחסים ל"תקופת המעבר" - כלומר לכל אלו שילמדו לפני שהחוק החדש יכנס לתוקף, כי אז כבר נראה שידרש תואר שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יפעת
    08/03/2011

אז מה זה אומר?
    אם אני מתחילה למוד במקום שהלימודים שם זה רק תעודה יכול להיות שלא יכירו בזה אחר כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

רחלי
    18/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו