טיפול רגשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול רגשי
    רונית
    20/11/2010

שלום,
    אני בדילמה אתית (אלכס עם כל הכבוד אני מצפה מהמנהלות לרשום תשובה ולא אתה)
    אני סיימתי לפני שנה את הלימודים של בטיפול באומנות, אימא שאני לא מכירה שמעה עלי ורוצה להגיע אלי לטיפול.
    יש לי 10 שנים של ניסיון בעבודה עם ילדים מהחינוך המיוחד קיבלתי המלצות חמות מכל מקום שעבדתי או התנדבתי בו עם ילדים מהאוכלוסיה המדוברת.
    היא רוצה להגיע בגלל שהיא שמעה עליי ושסיימתי ללמוד טיפול רגשי וזה מה שהיא מרגישה שהילד שלה צריך, האם אני יכולה לקבל אותה ולטפל בה ולהגיד לה שזה לא יהיה טיפול רגשי פרופר כי אין לי ניסיון ולתת לה להחליט, או להגיד לה לפנות למטפל רגשית.
    הקושי של הילד שלה מוכר לי ויש לי ניסיון והצלחה בטיפול האם כדאי לי לקחת אותה לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול רגשי

הוספת תגובה

• טיפול רגשי - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    21/11/2010

שלום רונית.
    אין ספק שהניסיון שלך בעבודה בחינוך המיוחד הקנה לך ידע שאולי אין להרבה מטפלות, יכול להיות גם שאת עושה ותעשי עבודה טיפולית נפלאה.
    אבל , מבחינה אתית ( י.ה.ת) לא נכון להתחיל ולעבוד באפן פרטי אחרי סיום הלימודים.
    נכון לעבוד כ- 3 שנים במגזר ציבורי עם צוות והדרכה ורק אחר כך לעבור ולעבוד פרטי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו